DrDredd Opublikowano 14 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 hehe.. w poniedzialek zadzwonie tam jeszcze raz bo dzwonilem dzisiaj i nikt nie odbieral. w sumie nie wiem dlaczego. wszystko mam nadzieje w poniedzialek sie okaze.. "Ten tor kartingowy co tam niby jest, będzie można wykorzystać? Sprawdzimy GSy jako supermoto" ale jakas parada motorkow bylaby niezla ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Bry, Choc nieco urazony pominieciem mnie na liscie Agghii ;) wstepnie sie deklaruje ;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 14 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Lista pewniakow: Astarte, Agghia, , Boniek, Swiruradom, Marcineoux, AGrzegorek, Lars,MarianKa, Olsen Srednioniewiadomopewniaki: BlankaP, Marciolis, DrDredd, Tubapl Niepewniaki: Zbyhu, Pooh, Kuba007, Zurek1976 Ostatnich zmian dokonano: 15maja 00:25 w celach zmian na listach, dodawania, usuwania prosze pisac ;) bede edytowac wedle mozliwosci w miare na swiezo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Jaki niepewniak?Jak raz mówię, że będę, to bedę. A Borki są super, chetnie powtórzę. Hej, Trójmiasto! Jak to daleko? GS-em - to ze 4 godziny :lol: Brm, brm Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Czolem! Za to ja niepewniak ;).Ech, smigac sie chce, a nie ma za co ;).Zeby to byl poczatek czerwca, to kto wie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 A na xj 600 jak przyjadę to przepędzicie ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcineoux Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Właśnie ta kasa. Przez to że byłem na bajzlu to się spłukałem. Ale porzyczę i przyjadę.Tak sobie myślałem, może by dać znac moderatorowi i zrobił by dla GS 500 podstronkę skoro tyle nas tu? Były by tam wszytkie złote myśli którymi chcemy się podzielić na temat Gs-ka.Zaraz, zaraz a może taka juz jest na forum,tylko nie znalazłem jeszcze (pomijając tą tutaj). Pozdro 4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 nikogo nie bedziemy przeciez przepedzac.. tylko prosze o wczesniejsza deklaracje aby zamowic odpowiednia ilosc miejsc. Marcineoux- spoko.. jeszcze dwa tygodnie.dasz rade miejmy nadzieje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcineoux Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 nie wazne kto?zaraz,zaraz,ja mam tylu kumpli na moto. moze bym zwerbowal jakiegos niegieesowca?wiadomo - w kupie siła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 niech sie wypowiedza inni. ja uwazam ze trzeba sie trzymac formuly GS, choc jak juz wspomnialem nikogo nie wyrzucimy przeciez jak juz przyjedzie z piwkiem i kielbaska na ognisko vel. grill. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrzegorek Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 DrDredd, a dzwoniles juz tam czy beda miejsca?? Wez poprawke i zamow troche mniej bo nie wierze ze wszyscy sie pojawia...z tego co widac na forum to moze byc max 15 GS i z 5 innych, szczerze to wole kameralne grono i mam nadzieje ze nie zdominuja zjazdu inne motocykle. A, jaki jest przewidywany koszt?? bo "prowiancik" na pewno we wlasnym zakresie Ja tez sie splukalem w Lodzi, bo zmienilem gumy i komplecik skórzany kupilem, wiec teraz bedzie cieniutki miesiac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrzegorek Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Co do Tematu na temat ;) GS to jest takowy na forum w Sport/nared/turystyk czy cos takiego. A moderatora mozna spytac choc chyba zaden typ motocykla nie ma swojego katalogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 dzwonilem przed chwila kilka razy ale jest zajete w kolko. pozniej jeszcze sprobuje a na razie ogranicze sie napisania maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 no i dopstalem odpowiedz.. brak jakichkolwiek wolnych domkow w tym terminie.. trzeba cos innego znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Witam,a gdzie nie mam miejsc?? w Borkach??Była jeszcze propozycja jeziora Sulejowskiego bodajże, jak tam sprawy się mają?? Jeżeli to nie wypali to może Boniek popytaj się tam gdzie ty mówiłeś (koło Konina czy cuś). Musi coś być, nie zostawią chyba nas na lodzie i na głodzie :) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi