Gość Dori Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 No ja bym polatał... to pod 2oo i potem się zobaczy? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 20 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 No to w końcu gdzie???W 2oo czy u bikersów, zdecydujcie się :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 No to w końcu gdzie???W 2oo czy u bikersów' date=' zdecydujcie się :P[/quote'] Zapodałem tylko luźną propozycję na ewnentualność zajęcia mordowni u Griszy przez bandę rubasznych skinheadów (wjazd na koncert płatny), zrobicie sobie z tym co chcecie. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 a czy 50-teczki też mogą pojeździć na ogonku Waszym? :P :lol: :mrgreen: ;) Do 2oo dziś nie zajeżdżam bo jakieś ogolone lepki przychodzą. a do bajkersów z pod garażu mam 3 minuty :roll: no 2 i 10 sekundto jak? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 z tego co słyszalam to jutro w 2oo impreza dla skinheadów... :? :?: :?: :?: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 ja w niedziele jak ogarne do konca prace to wybieram sie na lotnisko pod rykami jak ktos ma ochote to na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 POjezdzone ;). Nez strat, oprocz mojej prawie zaliczonej gleby parkingowej pod 2oo :P ;) ;) ;) Dziekuje za pomoc koledze na czerwonym gsxf WPR costam ;)PS. wymienmy sie telefonami na PW. Nastepnym razem bedzie o wiele latwiej sie gdzies ustawic i posmigac. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 20 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 POjezdzone . Nez strat, oprocz mojej prawie zaliczonej gleby parkingowej pod 2oo Jeszcze raz sorry że nie pomogłem - ale nie widziałem . Stałem do Ciebie tyłem. PS. wymienmy sie telefonami na PW. Nastepnym razem bedzie o wiele latwiej sie gdzies ustawic i posmigac. Trzeba będzie :P Coś się wymyśli w niedzielę.Jutro Zalew wzywa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 He hehe, nic sie nie stalo :P . Za to dzis zaliczylem glebe prawie parkingowa na szkoleniu u Tomka. Straty: klosz kierunkowskazu. WIec ten pierwszy raz juz byl ;):);):);).Co do jutra, to moge zaoferowac seibie jako przewodnika w okolicach Legionowa, zalewu zegrzynskiego(to bedzi wskazowka jak omijac korki nad zalew), i innych bliskich miejsc. Ale dopiero od okolo 18. Ale moze uda mi sie wczesniej ;):).Dam jeszcze znac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 22 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Ale dopiero od okolo 18. Ale moze uda mi sie wczesniej .Dam jeszcze znac) Ja się piszę, może ktoś jeszcze :?: Jak wcześniej to SMS - bo chyba już wcześniej będę śmigał.Dzisiaj to już na 100% z plecaczkiem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lip@600 Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 POjezdzone ;). Nez strat, oprocz mojej prawie zaliczonej gleby parkingowej pod 2oo :P ;) ;) ;) Dziekuje za pomoc koledze na czerwonym gsxf WPR costam ;)PS. wymienmy sie telefonami na PW. Nastepnym razem bedzie o wiele latwiej sie gdzies ustawic i posmigac. Pzdr Cichio żaden problem, akurat stałem obok to podbiegłem zeby ci moto przytrzymac. Ostatnio tez miałem podobny problem jak wróciłem do domu i parkowałem moją Suzi w garażu. Chciałem sobie odwrócic motocykl przodem do wyjazdu, stała kosiarka więc ją odsunąłem i zabardzo sie odchyliłem i tez mnie lekko suzi przewazyła ale jakos fartem utrzymałem. Przez taką małą wywrotke mozna sobie niezle motocykl oszpecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 UWAGA:kto chetny na przejazdzke w okolcach zalewu zegrzynskiego?Ja robie za przewodnika. Przy okazji zdradze male know how jak omijac korasy z jablonny do zegrza. Planowany wyjazd 16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 30min temu wróciłem z kampinosu ;)Teraz czekam na propozycje (jazda spacerowa ,szybka ale bez sportowego wachlowania) 501755165 Pzdr 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 w ostatni piątek zorganizowaliśmy sobie wspólnie z mężem wypadzik do wawki, który nieoczekiwanie zaowocował wieczornym "zwiedzaniem" ulic stolicy na 4 sprzęty :banghead: jesli więc ktoś widział tego dnia grupę 3 plastików i 1 HD to... serdecznie pozdrawiamy :D ps. gdyby ktos miał ochote obejrzec krótki materiał filmowy z wypadu to zapraszam: http://www.corrado.neostrada.pl/warszawka.zip (33 MB) ps.2 planowane jest powtórzenie akcji (termin jeszcze nie ustalony), tym razem ambitnie już na 6 moto :roll: (HD, cbr, ducat, 2 x XX i fajer) - gdyby więc ktoś miał ochotę dołączyć było by miło :( Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi