Jasse James Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 Mam pytanie .Słyszałem ,że montują w ogarze 205 gażnik od innego motoru np.stelli daje poprawe osiągów.Co o tym sądzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 Kiedys o tym slyszalem od starego pijaka. Mowil ze lepszego buta mial, i palil mniej o 0,5 l mieszanki benzynowo-spirytusowo-rozpuszczalniwo-olejowej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 A, zapomnialem dodac ze gaznik byl od rometa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Mozna cos takiego zrobic, ale musisz sie liczyc z przerobkami. Poza tym nie ma pewnosci czy wszystko bedzie dobrze chodzilo tzn (moto moze zaczac palic 8l, moze nie miec mocy bo mu cos nie pasuje). Sklanialbym sie raczej ku przerobce starego gaznika niz kupowaniu od innego. Wiedz ze gaznik to nie wszystko. Jezeli cylinder ma pojemnosc 50cc to mozesz mniec gaznik od Suzuki GSX R1000 i nie wlejesz do cylindra wiecej niz wynosi jego pojemnosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Było kiedyś o innych gaxnikach i dobre są gaźniki od jakiejś rosyjskiej piły spalinowej ;) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sputnick Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Było kiedyś o innych gaxnikach i dobre są gaźniki od jakiejś rosyjskiej piły spalinowej ;) Nie pily tylko motopompy - gaznik nazywa sie K60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 ja w jawce miałem gaźnik od rometa, poprostu do tego króćca od gaźnika przykreciłem gąźnik od rometa było to zrobione niedbale jak sam sku#$%^&* ale cóż młody byłem ;) ale jawka chodziła gitara, ze spalaniem to nie wiem ale bardzo podobnie Gaźnik od rometa był o tyle lepszy ze ma regulacje paliwo-powietrze, a ikovy tego nie miały, Z tego co sobie jeszcze przypominam to chyba na wysokich obrotach brakowało paliwa i trzeba było odpuścić na sekundke gaz, ale większa dysza by załatwiła sprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi