Pawcio398 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Czy ktos moze mi podac dane techniczne Derbi Sendy?? Jaki jest V-max tego motorku? Znalazlem bardzo ciekawa oferte tj. Derbi Senda x-treme- rok produkcji koncowka 2002 (2003 I rejestracja), przebieg 8000km, zadbany, zadnych pekniec ani rysek, a cena to 6500 zl do negocjacji (facet powiedzial ze moze ja puscic za jakies 5800 8) ). Czy Senda ma elektryczny rozrusznik? I czym sie rozni Senda R od Sendy SM albo x-treme? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 Poszukaj na www.gogle.pl coś napewno jest ! tylko trezba poszukać ........ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 2 Maja 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Poszukaj na www.gogle.pl coś napewno jest ! tylko trezba poszukać ........ ;) Gogle to masz w kasku... :roll: www.google.pl jak już.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Motocyklowe gogle przez jedno 0 tech dzialaja ;) Wracajac do tematu , z tego co wiem to Senda to bardzo dobry sprzet na poczatek , Zarejestrowana na 50 wkaldazs wiekszy cylinder i juz troche na mocy przybedze i napewno sobie w terenie poeradzisz . V-Max to ona ma cos kolo 90 . Senda R - to enduro Senda S - to supermoto Najlepiej luknij tutaj http://www.bikepics.com/derbi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio398 Opublikowano 3 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 Dzieki za odpowiedzi ;) Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 Z tego co pamietam to senda x-tereme ma 2 tarcze z przodu....taka przynajmniej stała w serwiesie w wawie. Elektryczengo rozruszniak to ona nie ma! Jesli masz kase to szukaj raczej Hm-a. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio398 Opublikowano 3 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 Jakiego "Hm-a" Simak_Enduro ? Rozumiem, ze chodzi ci o Sm-a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 Jakiego "Hm-a" Simak_Enduro ? Rozumiem, ze chodzi ci o Sm-a?Dobrze napisał HMa a dokładnie model CRE czyli takie cos http://www.bikepics.com/pictures/336310/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio398 Opublikowano 3 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 Nigdy nie slyszalem o tym motorku :twisted: A ma ktos jakas stronke z danymi technicznymi tego Hm'a CRE ?? Nigdzie nie moge znalezc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 Nigdy nie slyszalem o tym motorku A ma ktos jakas stronke z danymi technicznymi tego Hm'a CRE ?? Nigdzie nie moge znalezc...Najmocniejsza 50cc, z najlepszym zawieszeniem. Po drobnym tuningu mozna zrobic z niego wyczynowy motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio398 Opublikowano 3 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 Ale cos ciezko chyba dostac ten moto... :twisted: Szukam w necie czegos o nim ale prawie nic nie ma :twisted: Ogloszen tez praktycznie zadnych :x Jak macie cos o nim to wrzucajcie na forum... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 Ale cos ciezko chyba dostac ten moto... Szukam w necie czegos o nim ale prawie nic nie ma Ogloszen tez praktycznie zadnych Jak macie cos o nim to wrzucajcie na forum... MOto cięzko dostac bo jak ktoś ma to nie sprzedaje bo jest tak dobre. Większośc Hmów to motocykle po zawodnikach. Ja ostannio widizałem 2 na sprzedanie ( jeden w ŚM). najlepsze jest to że motocykl trudno dostac a same częsci sa praktycznie od ręki i bardzo tanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 A w jakich cenach on stoji bo ja też o nim nic znaleźć nie moge ;) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio398 Opublikowano 3 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 Wlasnie przegladalem archiwum "Gieldy Motocyklowej" i znalazlem Honde HM CRE z 2002 r za 13000 8O A w jednym ogloszeniu gosc pisze ze cena nowej to 16500 8O Drogie jak cholera :twisted: Jednak to nie na moja kieszen ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 Wlasnie przegladalem archiwum "Gieldy Motocyklowej" i znalazlem Honde HM CRE z 2002 r za 13000 A w jednym ogloszeniu gosc pisze ze cena nowej to 16500 Drogie jak cholera Jednak to nie na moja kieszen MOze byc po przygotowaniu do zawodow i po tuningu. najlepsze jest to że motocykl trudno dostac a same częsci sa praktycznie od ręki i bardzo tanie.Nop dostep do czesci to wazna rzecz. Do HM-a czesci sa dostepne bo ma silnik jak Aprilia RX (prawda??). Niby do Dt125r wszystko tez dostepne od reki, ale ja trafilem na taki moment ze w calej Polsce sie tloki pokonczyly 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi