Gość Raddemenes Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Czołem Panie i Panowie Poszukuję opini, informacji i Waszych osobistych zdań na temat tego motocykla... Zamierzam go właśnie kupić, ale dodatkowo chcę się upewnić, że właściwy zakup robię.Jeśli mogę prosić o takowe (opinie, relacje i info) to właśnie to czynię. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Ostatnio takiego ogladalem w salonie.Moim zdaniem to najciekawszy motocykl do 1000 ccm w klasie cruiserow. Ladnie sie prezentuje( po za paskudnie pomalowanymi felgami), ma sprawdzony silnik, wal kardana i jest naprawde duzy- wyglada na wiekszy pojemnosciowo. :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaroslav Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Ostatnio takiego ogladalem w salonie.Moim zdaniem to najciekawszy motocykl do 1000 ccm w klasie cruiserow. W pełni się zgadzam, dlatego sprzedaję starego i chcę w niedalekiej przyszłości kupić nowego. Rasowy wygląd, kardan, dobry silnik, kanapa nadające się do dalszych podróży - czego więcej chcieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 no a czy nie za mała pojemność??? ile takie cacko kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 http://www.suzuki-moto.pl/cennik.html i wszystko jasne :D Wychodzi 32 300 zeta, czyli nie tak strasznie, tylko od razu trzeba coś z felgami zrobić :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raddemenes Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Ahoj. Może się zastanów, czy kupno za oceanem ci nie wyjdzie taniej. Boulevard M50 i C50. www.suzuki.com Różnica ok. 12 tys zeta... Tylko kto mi go przywiezie? I potrzebuję przy jego zakupie skorzystać z jakiegoś kredytu... Więc.... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Wlasnie,kto Ci go przywiezie i za jaka kase,dolicz do tego clo i roznice w Vacie,pomysl tez skad wezmiesz wyciag z homologacji do zarejestrowania.No i na takiego nie bedziesz mial 2-letniej gwarancji bez limitu kilometrow. Przy odsprzedazy tez napewno szybciej i korzystniej sprzedasz egzemplarz kupiony w kraju i serwisowany. Takze czasem takie "okazje" nie zawsze sa okazjami... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Gixer-ten twoj znaczek w podpisie jest kretynski-podkresla tylko narastajace podzialy wsrod motocyklistow ;) . W zyciu nie pomyslalbym zeby w podpisie napisac sobie np. pier...ole sporty... :buttrock: Mimo tego ze za nimi nie przepadam. Chyba ze to wizytowka twojego poziomu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Ojeju....jaki powazny sie znalazl :lol: :lol: :lol: Wez Worriot wyluzuj bo zworriotujesz :lol: :lol: :lol: Mozesz sobie dac fuck sport,mi to lata ale widze ze bardziej sie na jakiegos polityka nadajesz niz na motocykliste :buttrock: Co do chopperow:dla mnie to pojazdy do szpanowania i lansowania sie bo co za przyjemnosc jezdzic sprzetem ktory nie hamuje,zwrotnosc i prowadzenie jak w ciezarowce,osiagi cinquecento itd.Takie jest moje zdanie,pewnie mnie teraz zjedziecie za to ale czyz taka nie jest prawda? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 do cen motocykli z usa treba dodac jeszcze wat od 7-12 procent zalezy od satanu i rejestracje bo wszystkie ceny w stanach sa podawane bez podatku przykladowo motocykl kosztuje 5 tys w salonie a ze wszystkim trzeba zaplacic okolo 6200 wiem to z autopsji :buttrock: Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Co do chopperow:dla mnie to pojazdy do szpanowania i lansowania sie bo co za przyjemnosc jezdzic sprzetem ktory nie hamuje,zwrotnosc i prowadzenie jak w ciezarowce,osiagi cinquecento itd. Co do przyjemności to każdy jeżdżący chopperem lub cruiserem ma jej pod dostatkiem. Co do szpanowania - jak widać na Twoim załączonym avatarku stawiając sporta na koło nie szpanujesz tylko zapewne oszczędzasz przednią oponę :twisted: . Zapewne robisz to jeszcze w centrum gdzie jest kupe gapiów, lasek itp. choć to zapewne nie ma wpływu na jazdę na jednym kole? Liczy się oszczędność gumy. :buttrock: Także palenie gumy na światłach ma swoje głębokie korzenie w szeroko pojmowanej zwrotności i prowadzeniu sporta. Ja wybrałem cruisera z kilu powodów: odpowiada mi styl, po przejechaniu 700 km - 1000 km schodzę z niego i nie czuję się jakbym prze pół dnia chodził na rękach, no i moja pasażerka może sobie wygodnie pooglądać mijane krajobrazy nie trzymająć się kurczowo mnie i widząc tylko moje plecy. Co do cinquecento - z górki udaje mi się wyprzedzić. ;) Pozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Co do postu tego gixera to proponuje nie komentowac bo gosciu jest glupszy niz mi sie wydawalo zapodajac takie kawalki o chopperach. Jednego jestem pewien- reki bym takiemu nie podal, a i pozdrawiac sporty na trasie mi sie po przeczytaniu takich bzdur odechciewa. Ale widocznie gosciowi o to chodzilo. A fuck kogostam nie napisze bo mi na to kultura osobista nie pozwala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Tak jak pisalem wczesniej,nadajesz sie na polityka lub ksiedza :buttrock: A sztuczne podzialy to Ty tworzysz czepiajac sie obrazka w podpisie.Motocyklisci to przewaznie wyluzowani goscie ktorzy nie biora wszystkiego serio,Ty sie na niego nie nadajesz,sprzedaj ta swoja rututnie i kup Tico.Zaloz czapke z lisa na glowie i rob porzadek na drodze 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 zalosne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Angel co do szpanu to powiedzmy sobie tak szczerze ale plastiki sie bardziej nadają najeczki dresiwko , mało takich na chopperze CIEZKO zobaczyc jakiegos przebieranca , choc mi to wisi ale swiadczy o tym ze chłopaki kupują sprzety co by zwracac na siebie uwage , a choppkiem nie wypada doginac palic gumy itp. to spacerowa jazda i czerpanie najlepszego , a i odkrecic jest co AMOCHODZIKI prawie zawsze nie dają rady (miasto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi