Tomcio Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 wierzcie belzebububowi' date=' on coś o tym wie [/quote']ale zlosliwi jestescie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 wierzcie belzebububowi' date=' on coś o tym wie [/quote'] a i owszem wiem cos o tym ile czasami trzeba sie ubiegac za byle pierdołą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 wierzcie belzebububowi' date=' on coś o tym wie [/quote']ale zlosliwi jestescie :Du tego typa to normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Jesli ktos chce zdjeci z przodu to mam i moge wyslc na priva. Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Jesli ktos chce zdjeci z przodu to mam i moge wyslc na priva.Poprosze[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Ja tez poproszę [email protected] Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Swietnie zrobiona. Wyglada jak male japonskie choperki, nawet lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 moto naprawde ladne , ale silnik z 6V :? . jak sie juz wlozylo tyle pracy w moto to jest to dla mnie conajmniej niezrozumiale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi