hormon Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Witam dzis o 12 postanowilem sobie troche posmigac , mp3 w kieszeni , słuchawki na uszach ( AFi , Sum41) odpalam moto i rura na góreczke polatac troche , jescze nigdy tak przyjemnie mi sie nie jezdzilo . Smigał ktos z was i sobie kulturalnie czegos sluchal ;) ?? . Smigam tak sobie juz z 1,5 h az w chodze w zakret podrzucilo mnie ciezar sie przeniusl z lwej na prawa i zrobilo odruchowo cos czego bardzo teraz załuje podparlem sie prawa noga , Girka mi odszczelila jak z procy ja nie wiem co sie stalo jade do chaty pod garażem zsiadam z moto i prawie upadlem . Moja kostka :P:( przychodze do chaty sciagam skarpetke patrze balon o qr,, . Zjadlem objad i do szpitala , doktorki pytaja sie mnie co zrobilem , Spadłem z krawęrznika :twisted: rura na przesweitlenie wracam ze zdjeciami koles patrzy i mowi zlamana nie jest ja wzdycham z ulga , ale skrecona jest i ładujemy w gips :x qr.. tak wiec mam 10 dni celibatu na moto :P:( a to wszsytko przez to ze smigalem w adidasach , ale teraz cos zapewne sobie kupie bo troche to zlekcewarzylem . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Ciesz sie ze tylko tyle i ze to tylko 10 dni. Ja tez jestem w glupiej sytuacji. Kase na czesci mam, a tloka nie ma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Ciesz sie ze tylko tyle i ze to tylko 10 dni. Ja tez jestem w glupiej sytuacji. Kase na czesci mam' date=' a tloka nie ma [/quote']10 dni to sie nie liczy :P a Buty to podstawa zaraz po kasku i rękawiczkach. Enduroguy a co pwoeisz na zatankowane moto i to po remonce w grazu do tego zawody rangi mistrzostw Europy w Enduro a TY muissz w szpitalu leżeć :?: To dopiero lipa ;) Musałem lezec w szpitalu z łozka nie mogłem sie podnieśc a za oknem słychac dzwięki motocykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Własnie Strzalek doznam tego samego glupiego uczucia co ty brat mi bedze pod oknem jezdzil a ja w chacie boshe ;) :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Buty to podstawa... Sam sie o tym przekonalem calkiem nadawano ...jak smigalem sobie bo naszych lasach (nie mialem butow Crossowych poniewaz wracalem z zajec... ) i w zakret wchodzilem wystawiajac noge... PIZD w korzen... Mialem to szczescie ze jej nie skrecilem ale bolalo jak cholera... ;? A 10 Dni to da sie przepzyc ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 W adidaskach to na dyske... Inna sprawa że mi dzis tak koleina zabrała stopę, że spadłem z motocykla i moto centralnie spadło mi na dziwnie przekrzywioną stopę. Nawet Sidi nie pomogły. Spuchła kostka jak diabli. Ale przejdzie, bez gipsu się obejdzie ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 enduroguy napisał:Ciesz sie ze tylko tyle i ze to tylko 10 dni. Ja tez jestem w glupiej sytuacji. Kase na czesci mam' date=' a tloka nie ma 10 dni to sie nie liczy a Buty to podstawa zaraz po kasku i rękawiczkach. Enduroguy a co pwoeisz na zatankowane moto i to po remonce w grazu do tego zawody rangi mistrzostw Europy w Enduro a TY muissz w szpitalu leżeć To dopiero lipa Musałem lezec w szpitalu z łozka nie mogłem sie podnieśc a za oknem słychac dzwięki motocykli.[/quote']Poraz kolejny powiem ze wspolczuje tych wypadkow szczerze... A te motocykle przed oknem sa najgorsze, szczegolnie taki PLOCHO co pod oknem mi smiga ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Dominik a wyobraz sobie co by sie stało jak bys jechal w adidaskach wrr az mnie ciarki przechodza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 A te motocykle przed oknem sa najgorsze' date=' szczegolnie taki PLOCHO co pod oknem mi smiga [/quote'] Eee Nie znam :P :P ;) A Ty to nie lepszy :roll: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Przypomnialo mi sie dzis jak kiedys ogladalem jakis kruciutki filmik z travisem pastrana . Po upadku travis podnosi sie z kwasna mina i mowi bardzo mądre słowa - " w tym sporcie musi boleć " takie same slowa wypowiada stunter w filmie ktory byl doloczony do aktualnego SM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi