Strzalek Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 a co w mitasie jest zlego?kazdy wypowiada sie o nim tak krytycznie.stosunek cany do jakosci jest naprawde fenomenalny. To że są tanie to ich największa zaleta i na takim poziomie ja smigasz na DT to nie poczujesz różnicy czy jedziesz na mitasie czy na markowej gumie. Kierowca o średnich umiejętnościach juz by wyczuł spora różnice. Np Enduroman na rajd do Ostródy pierwszy raz założył markowe gumy i poweidział że różnica jest bardzo duża nawet sobie nie zdwał sprawy że tyle od opon zalezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Do takich Dt gumy Mitas są bardzo dobre.Nasz kolega z FM,Wojtas ma CR 250,założył C10,i guma nie wytrzymała,powyrywało mu kostki z korzeniami nie wspominając już o lekkich uszczerbienich.Tu macie te gumy Mitasa http://www.mitas.motocykle.pl/cross.html pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zreszta Ty byś nawet nie poczuł różnicy coz za wynioslosc :D gdyby mitas byl taka zla opona to caly zuzel by jezdzil na markowych gumach.akurat mialem okazje w ta sobote jezdzic na dt z kostkami pirelli i odczułem roznice.mowie tylko ze jak za ta cene mitas to bardzo dobra opona.a poza tym nie rob ze mnie zoltodzioba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 a poza tym nie rob ze mnie zoltodzioba.Nie musze, to odrazu widać.Troche pokory. W porówniau z niekórymi na Forum to mniej wiesz i umiesz niz oni zdążyli zapomnieć, wiec nie cwaniakuj. Pozatym co to za doświadczenie w wieku 15- 16 lat na małych bzykach, a czytając Twoje posty widac jaki jesteś "doświadczony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Troche pokory?A kim ty jestes ze mam byc dla ciebie pokorny?Nieee no czytajac twoje posty widac jaki jestes doskonały!Tylko udoskonal swoja ortografie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Troche pokory?A kim ty jestes ze mam byc dla ciebie pokorny?Nieee no czytajac twoje posty widac jaki jestes doskonały!Tylko udoskonal swoja ortografie :lol:W prówniau do ciebie ropuszczony gówniażyu to jestem kimś a ty nawet sie strał to i tak połowy mojej wiedzy i umjetności nie zdabędziesz. h*j cie obchodzi moja otrografia. Kiedyś forum było naprawde fajne ale poawiły sie niedowrtosciowane bachory i cały ten dzial zszedł na psy.Zwykłą 50ccm tak bym ci narobił wstydu że byś sie juz forum nie pokazał. Prze internet to kozak jesteś a na żywo pewnie po jednym strzale bys z płaczem pobiegł do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Panowie nie kloccie sie. Ty Dtworior nie masz w sumie o czym gadac bo dobrze wiesz ze Strzalek o motocyklach enduro/cross wie naprawde bardzo duzo , a Ty hmmmm....."troche" mniej :? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Dobra sorry masz racje.Tylko czy facet z klasa zbije chłopczyka bez doswiadczenia ktory ma zaledwie 15-16 lat? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgodze sie z enduroguy-em. Strzałek jest jednym z najbardziej z nas doświadczonych i zawsze jesli się udzieli powie coś mądrego. Dtworior nie obrażaj sie ale moim zdaniem masz wiedzę związaną z motocyklami zdecydowanie mniejsza od strzałka i nie mów że sie podlizuje bo sam mam ją jeszcze bardzo małą. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Tylko czy facet z klasa zbije chłopczyka bez doswiadczenia ktory ma zaledwie 15-16 lat? Zbil Cie?? Wogole zagrozil Ci?? :D Po co "chłopczyk bez doświadczenia" zaczyna klotnie z kims kto ma wiedze nieporownywalnie wieksza od niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Prze internet to kozak jesteś a na żywo pewnie po jednym strzale bys z płaczem pobiegł do domu. Enduroguy masz jeszcze jakies pytania?Strzalku zapraszam cie do Zielonego Wzgorza na tor.Z czystej ciekawosci chcialbym zobaczyc jak mi wstydu narobisz.Dt juz zarejestrowalem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Strzałek zastanowil sie tylko czy na żywo też byś była takim kozakiem. Czytaj uważniej a nie wynikna problemy Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Strzalku zapraszam cie do Zielonego Wzgorza na tor.Z czystej ciekawosci chcialbym zobaczyc jak mi wstydu narobisz.Dt juz zarejestrowalem Panowie nakreccie to :lol: . JA to musze zobaczyc :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Strzalku zapraszam cie do Zielonego Wzgorza na tor.Z czystej ciekawosci chcialbym zobaczyc jak mi wstydu narobisz.Dt juz zarejestrowalem Niesty nie jestes wart żeby jechał do Ciebie, a co do wstydu to dużo gorszym motocyklem bym Cie objechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 hm to dział motorowery i sqtery??? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi