Skocz do zawartości

W końcu go mam!!!

adamesko
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Musze sie Wam pochwalic, bo od 3 dni jestem posiadaczem pieknej Gs'ki (przynajmniej z zewnatrz;)) Jako, ze sezon sie zaczal to w warsztatach jest mnostwo roboty, wiec dopiero za tydzien bede mogl dowiedziec sie dokladnie co w srodku piszczy :cry: a mam nadzieje, ze nic wielkiego, bo zostaly mi jeszcze oplaty rejestracyjne. Tak czy inaczej niedlugo bede mogl posmigac na sprzecie, ktory odpala na dotyk a nie jak dotychczas tylko i wylacznie na pych :buttrock:

Przy okazji czy ktos wie moze dlaczego po puszczeniu manetki gazu obroty tak powoli wracaja do normy? Czy to jest kwestia regulacji gaznika? Zauwazylem tez, ze na biegu jalowym po jakims czasie zaczyna sam sie powoli wkrecac na obroty :? Dziwne jak dla mnie.

Pozdrawiam wszystkich.

Fotki beda juz niedlugo, jak tylko przygotuje go do sezonu :namoto: Narazie stoi w garazu pod blokiem i czeka najpierw na przeglad a pozniej na tablice ;)

Na pewno dolacze fotki ktore beda widoczne w moim podpisie jak u niektorych z Was 8)

P.S. Nawet nie wiecie jak bardzo cierpie kiedy patrze na moja Suzi, a nie moge jej przetestowac;)

Pozdrawiam

wytrzymasz ;)

Sezon sie dopiero zaczął jeszcze sie najeździsz :P

Ale swoją droga wiem co czujesz. Ja sie nie mogłam doczekac kiedy w koncu wyjade z garażu moją WSKą. A jak juz na nią wsiadłam to jeździłam, jeździłam i jeździłam tak długo aż padła :P

Troszke przegiełam :)

z tymi obrotami mialem podobnie i niemila niespodzianka mi sie pojawila ...

otoz guma króćców ssących (miedzy gaźnikami a głowicą) troche byla zparchniala ... - nalezalo wymienic wszystkie 4 sztuki - po 150zł (okazyjnie po znajomości) Kazda....

jedynym pocieszeniem dla Ciebie jezeli Ci sie to przytrafiło ze w GSie sa tylko dwie takie gumki ...

Powitać,

Kupilem tego fioletowego z Tarnowskich Gór, ktory stał ponoć 6 lat w garażu nie jeżdżony. Rzeczywiscie wyglad zewnetrzny może to potwierdza, ale w czwartek okaże się w jakiej kondycji jest jego serce. Na razie pali na dotyk, wiec podejrzewam, że potrzebne będą jedynie standardowe regulacje i wymiana płynów. Oponki będę miał jutro Pirelli Sport Daemon, wiec pozostanie po przegladzie tylko procedura rejestracji 8) i w droge :namoto:

P.S. Podobał mi sie Boniek Twój GS i pewnie przyjrzałbym mu się bliżej, ale rozumiesz chyba...do konca sezonu jeszcze daleko a ja chce jeździć już :D

Swoja droga to masz amerykańska wersję? Ciekaw jestem czy oprócz licznika różni się czymś jeszcze.

Pozdro

Podobał mi sie Boniek Twój GS i pewnie przyjrzałbym mu się bliżej' date=' ale rozumiesz chyba...do konca sezonu jeszcze daleko a ja chce jeździć już

Swoja droga to masz amerykańska wersję? Ciekaw jestem czy oprócz licznika różni się czymś jeszcze.

[/quote']

Spoko. Wcisnę go komuś innemu :D U mnie jest jeszcze szeroka kierownica, wydech zmieniony przez któregoś z poprzednich właścicieli, nie mam możliwości wyłączenia świateł jak to w amerykanach. Poza tym chyba wszystko to samo :D

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl