paaawel5 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Nom chyba faktycznie mało kto tu zagląda lub ludzie nie mają takich problemów :)Patent z gąbką - masakra hehe, każdy się "ratuje" jak może bo faktycznie serwis wymiata z cenami 100 zł za kawałek gąbki a z wersalki to ze 100 motocykli by w filtry uszczęśliwił hehe ....ale i konstruktorzy też wymiatają jak u mnie z tym łożyskiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oberon67 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Nom chyba faktycznie mało kto tu zagląda lub ludzie nie mają takich problemów :)Patent z gąbką - masakra hehe, każdy się "ratuje" jak może bo faktycznie serwis wymiata z cenami 100 zł za kawałek gąbki a z wersalki to ze 100 motocykli by w filtry uszczęśliwił hehe ....ale i konstruktorzy też wymiatają jak u mnie z tym łożyskiem ...Cześć najlepszy gryps jest jak kupisz od kogoś z drugiej ręki gość kupił niemca w marcu a ja od niego pod koniec lipca podczas jazdy prubnej nic nie wyczulem z czasem okazało się że łańcuszek rozrządu do wymiany i tu proszę o porade jeśli ktos wymieniał. Przy okazji do wymiany uszczelniacze i być może tłok pierścienie cylinder bierze olej. jerzeli ktoś to robił to piszcie co i jak może filmy na yutubie znalazłem o 400setce ale to odbiega od 125cc,Moim zdaniem ogólnie jest kicha z informacjami techicznymi mam serwisówkę po angielsku może instrukcja obsługi bo za wiele to tam nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dementor2323 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Też wam żre sporo oleju? w modelu sf44a Edytowane 10 Lipca 2017 przez dementor2323 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ta_ka_es Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Też wam żre sporo oleju? w modelu sf44aPodobno zdarza się im przy intensywnym ciśnieniu, chociaż akurat u mnie jest Ok. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi