Skocz do zawartości

Wszystko o Suzuki Dr 125

Rekomendowane odpowiedzi

Kolego jak pojezdzisz tyle lat ile ja to pogadamy co do techniki POZDR !!!

P>S W sumie masz racje masz dopiero 15 lat dla ciebie to moc pewnie wystarczajaca. Ja jak miałem 15 lat to miałem simsona ENDURO, którego sam tuningowałem to była maszyna hehehe

Ja zaczynałem jezdzic komarkiem kiedy miałem 10lat. Nieznasz mnie i niemów czy dlamnie to wystarczające czy nie. Niemam zamiaru sie kłucic. Masz swoje zdanie ale prosze zachowaj je dla siebie.

Wow...ale przeca on już kika miesięcy temu był u mechanika, bo pamiętam że jak moje miałem oddać do fachowca, to Ty już swojego miałeś na wizycie.

A jak tam, przeszedł Ci wnerw na moto? Bo pamiętam, że miałęs doła i sprzedawać chciałeś :D

Wow...ale przeca on już kika miesięcy temu był u mechanika, bo pamiętam że jak moje miałem oddać do fachowca, to Ty już swojego miałeś na wizycie.

A jak tam, przeszedł Ci wnerw na moto? Bo pamiętam, że miałęs doła i sprzedawać chciałeś :D

Niedawałem do mechnika a stoi od 2 tygodni i naprawde niewiem o czym mówisz:D I napewno niechciałem sprzedac dla tego ze sie psuje tylko ze troche mało mocy.

Proponuje DR 350 S

Edytowane przez Arma87

Ja Ci powiem ze jeszcze sezon nią pojezdze. Pod koniec wakcji ją sprzedam, i chce kupic cos w stylu xt 600.

Rok pojezdził bym w nią terenie a puzniej kiedy zdam prawko chce smigac po asfalcie, bagaż i jazda w góry, nad morze itd. Ogólnie podrózować, z czasem chciał bym zwiedzić europe.

Kto Ci powiedział ze dt 80 ma 18 km? zaraz piedrykne ze smiechu hahahaha. Niesłuchaj takich idjotów. Ma 14 koni po odblokowaniu. A w terenie harakterystyka 4T owiele lepiej sobie poradzi niż 2T. Nietrzeba tak kręcic itd. po lesie 4T owiele lepiej sie jeździ. No chyba ze załozysz cylek 110cm polini wtedy moze miec koło 18km... :bigrazz:

Bezel - DR 125 to moje pierwsze moto, pojezdzilem z przerwą, bo dopadla mnie raczej powazna awaria,ale wyszedlem z tego, no ale odpowiedz..... mi starcza do jazdy i wszedzie wjezdzam,ale tak naprawde zabraklo mi mocy po probnej jezdzie na 350, po miesiacu od zakupu hehe ;)

LWasnie tego sie balem ze przejade ise na mocniejszym moto i koniec frajdy;/

Głupie pytanie na ile Ci starczy.Moze ci starczyc na miesiąc a moze na 5 lat. Zalezy jak jezdzisz i jak podchodzic do mototocykli enduro i jakie masz wymagania oraz ambicje. Jesli chcesz dobrze jezdzic i bawic sie w tym sporcie na całego, a masz troche zdolności to szybko ci sie znudzi. Ale jesli kupujesz tylko zeby sobie pojezdzic to na troche Ci starczy.

no ambicje moje.. duze;p chcialbym startowac enduro/country cross do tego ok. 8 osob ma crssowki i najmniejsza pojemnosc to 250; w moim miescie mam zawody co roku i chciaz u siebie bym wystartowal a jak kupie takie dr to tylko pomarzyc.....