SajGoN Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Kolega chce kupic jakies moto w klasie 500cm3.Oczywiscie nasuwa sie pomysł GS500E czy GPZ, a moze inne propozycje ?? Czy słyszeliscie o HONDA VF500s Jezeli wypowiadacie sie na jakis temat z modelem to piszcie plusy i minusy Dzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 SajGoN => Stary, bylo juz straaasznie duzo tematow o 500tkach.Odpal sobie opcje wyszkiwarki i znajdz tematy "co na pierwsze moto" albo "gs500" czy tez "gpz". Mysle ,ze znajdziesz dla siebie odpowiedz. Ale tak szybko dopisze plusy i minusy GS'a:+zwinny+malo pali+dobry na 1st moto+mozna nim jezdzic i wolno, turystycznie i agresywnie.+2 cylindry, w miare tani przeglad, servis itp.-ma miekkie zawieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 a nie można od razu skorzystać z wielokrotnie udzielanych odpowiedzi?http://news.riders.pl/read.php?f=1&i=334672&t=334672na ten przykład Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SajGoN Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 ale co wybrac tylko o to mi chodzi bo kumpel sie niecierpliwi a ja nie chce mu kitu polecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Ja bym optował za GS 500, a to ze względu na ogromną popularność, jaką cieszy się ten model w naszym kraju, a co za tym idzie dostepność części zamiennych itd. itp. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 wybieraj GSa..tylko nie zmieniaj obudowy zegarow bo sie solidnie nawkur***sz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SajGoN Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Dzieki Wam wszystkim !!A Ty wawrzyn15 ile chcesz za swojego ? Aktualne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Dzieki Wam wszystkim !!A Ty wawrzyn15 ile chcesz za swojego ? Aktualne ? aktualne...chce za niego 5500zl ale jak dla forumowicza to 5200zl..w razie pytan dzwon..pisz na maila lub gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Poleć kumplowi Honde CB500. Jest zdecydowanie najlepsza.Moje typy w ustalonej kolejności:1 CB 5002 ER53 GPZ 5004 GS 500 A dlaczego?1-wiadomo Honda. 57KM Trwałość i nienaganne wykonanie.Golas.W razie gleby mniejsze starty2-chłodzony cieczą, 50KM, Golas więc j.w.3-silnik j.w z tym że 60KM, szybki , typowy i w miare uniwersalny motor, wymaga starannego serwisu.4-popularny,typowy,tani w częściach i utrzymaniu, jednak ma najsłabszy silnik Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
21adam Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Poleć kumplowi Honde CB500. Jest zdecydowanie najlepsza.Moje typy w ustalonej kolejności:CB 500ER5GPZ 500GS 500popieram ja mam cb500 i jestem bardzo zadowolony no ale wiadomo każdy swoje chwali 8) , dużo gs-ów jest w opłakanym stanie więc jak się zdecydujesz na gs to oglądaj dokładnie ja polecam cb500 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SajGoN Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 CB500 ?????? To nawet fajnie wyglada. Mysle ze albo CB500 lub GS500E bo GPZ nie ale ER5 to tez ciekawe. Widzialem fajna z 96 roku ten model od ktorego roku byl stukany ???Dzieki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
21adam Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 jesli chodzi ci o cb500 to pierwsze sztuki pojawiły się już od 1993r w 96 dodano mu tarcze z tyłu to jak szukasz i masz kase to bierz cb 500 po 96r naprawde fajny motorek :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi