Gość Bern Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Gratuluje. I już mnie nie będziesz biła i waliła pięścią w mój kask, że za wolno jeżdżę :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Gratulacje i powodzenia w kupnie babyblade'a :D :D PozdrawiamSandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Gratuluje :!: Wreszcie koniec przywozenia kasku autobusem do 2oo :lol: :Dhmmm...Radziu..znasz to uczucie...pamiętam,że Ty też plecakowałeś na rozpoczęciu sezonu w zeszłym roku...:D a kasku nigdy autobusem do 2oo nie przywiozłam,chyba mnie z kimś pomyliłeś...pozdro :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 hej, Martka, gratulacje :D teraz tylko napisz jak będziesz już miała swoją hondzię :D pozdr,Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Gratulacje z poloodnia! Do zo! Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 No, Marta. Po prostu mi dech w piersiach zaparło - nie dlatego żebym w Ciebie nie wierzył :lol: ale raczej z powodu podniosłego momentu w Twoim życiu. Czy jesteś w stanie iść dalej przez życie niosąc brzemię Prawa Jazdy kat A :????? :lol: Czy jesteś w stanie podźwignąć ten honor ??? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Aker,nie pij tyle :) ;) :lol: ps.dzięki za gratulacje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi