kristi_rx125 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Witam, mam przyjemność zaprosić wszystkich chętnych na zawody crossowe, które odbędą się w Sochaczewie dnia 1 maja. Impreza będzie odbywać się na naszym torze. Aby wystartować, trzeba przyjechać około 10-11 żeby zapisać się i wykupić ubezpieczenie. Niektórym przyda się pewnie dokładne obejrzenie toru i mały trening. Uwaga!!! Mogą startować wszyscy, którzy dosiadają dwóch kółek - nie potrzebna licencja!!! :P Więcej informacji będę miał w piątek, ale już zapraszam, żeby był czas się przygotować.Do zobaczenia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjaskola Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 na 90% jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 myśle że bede, ale jako widz :buttrock: Zapraszamy wielu zawodnikow zeby bylo na co popatrzec :flesje: Kristi dziekuwa za to że zawsze napiszesz jak coś jest 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Kristi jak zawsze nas poinformowal ;) Na 99% bede :buttrock: :flesje: Aha ma ktos moze zdiecia tego toru?? ;? ;) :) :D Czekamy na wiecej info :P pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Kristi jakbyś mógł powiedzieć mi w jakim stanie jest teraz tor. chodzi mi głównie o to czy jest zalany albo czy w ogóle jest błoto? bo w ten weekend sie tam wybieram i chce wiedzieć czy w ogóle jest po co jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Kristi jakbyś mógł powiedzieć mi w jakim stanie jest teraz tor. chodzi mi głównie o to czy jest zalany albo czy w ogóle jest błoto? bo w ten weekend sie tam wybieram i chce wiedzieć czy w ogóle jest po co jechać. Wczoraj jak przejeżdżałem obok było w miarę sucho, w środę chłopaki normalnie latali więc nie jest źle. Jeśli interesują Was zdjęcia to oczywiście mogę kilka zrobić ino ktoś (chyba) musi mi udostępnić miejsce na serwerze coby linka zapodaćAdam, daj jakiegoś smsa jak będziesz u nas to chętnie ci pokibicuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 qrde u was tyle imprez ;) zazdroszcze normalnie nie doturlam sie do sochaczewa daleko troche :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 XIII Puchar Sochaczewa Z A P R O S Z E N I E Urząd Miejski w Sochaczewie oraz Sochaczewski Klub Motorowy "Szarak" mają zaszczyt zaprosić na tradycyjny motocrossXIII Puchar Wiosny. ZWYCIĘZCY:1993 - Wiesław Wiśniewski - Budowlani Gdańsk1994 - Mariusz Czachor - AP Warszawa1995 - Marek Dąbrowski - AP Warszawa1996 - Marek Dąbrowski - AP Warszawa1997 - Jacek Lońka - AP Głogów1998 - Maciej Czyżowski - MK Olsztyn ELF1999 - Karol Knap - AP Głogów2000 - Mariusz Lorenc - AP Grodków2001 - Paweł Wizgier - NGP Warszawa2002 - Paweł Świderski - AP Warszawa 2003 - Aleksander Sazanowicz - Ukraina2004 - Karol Walczak - KM Cross Lublin TERMIN ZAWODÓW - 1.05.2005r.MIEJSCE ZAWODÓW - Sochaczew - Tor motocrossowy - PodzamczeBIURO ZAWODÓW - czynne od godz. 9.00PRZYJĘCIE MOTOCYKLI - od godz. 10.00TRENING - godzina 11.00OTWARCIE ZAWODÓW - godzina 14.00Zostaną rozegrane trzy biegi w klasie OPEN. Suma wyników stanowi o zwycięstwie w XIII Pucharze Wiosny. W przerwach zostaną rozegrane biegi w klasie do 65 ccm , do 85 ccm, czterokołowców oraz zawodników bez licencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 A ile trzeba placic za start ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjaskola Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Dzisiaj dzwoniłem do organizatorów. Wpisowe 50 PLN (z ubezpieczeniem)Nie wiem, czy badania lekarskie będą odpłatne. Planuje być :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjaskola Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Dzisiaj dzwoniłem do organizatorów. Wpisowe 50 PLN (z ubezpieczeniem)Nie wiem, czy badania lekarskie będą odpłatne. Planuje być :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Może też wpadne pokibicować :D Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrek:) Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Mógłby mi ktos powiedziec jak dojechac na tor ze stacji PKP :!: bo nie znam w ogóle Sochaczewa a chetnie sie wybiore. Jak sie domyslam na mapie miasta pewnie nie ma toru. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Mógłby mi ktos powiedziec jak dojechac na tor ze stacji PKP :!: bo nie znam w ogóle Sochaczewa a chetnie sie wybiore. Jak sie domyslam na mapie miasta pewnie nie ma toru. :buttrock: Wychodząc ze stacji kierujesz się prosto, aż dojdziesz do poprzecznej ulicy (po prawej miniesz zakład mechaniki samochodowej). Potem w prawo, przechodzisz rondo i idziesz jakieś 800 m, skrecasz w lewo na skrzyżowaniu ze światłami. Za 3 światłami będziesz miał na wprost kościół, kawałek dalej most a po lewej poniżej mostu na Bzurze jest tor. Zejście na dól napewno znajdziesz. Jakby co dzwoń to cię znajdę na mieście. Służę pomocą jak ktoś się zgubi, telefon podałem wcześniej Dajcie znać kto będzie, chętnie poznam ludzi z forum na żywo.Do zobaczenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjaskola Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 Byłem, startowałem, było zajefajnie ;) Szkoda, że pierwszy odcinek w takim kurzu, że nie było widać własnego koła (przedniego). Pewnie dlatego, że nie jechałem pierwszy :oops: Ogólnie imprezka zaliczona do udanych. Gdyby polali pierwsze 200m byłoby extra. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi