Gość Dori Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Witam, chciałam się zapytać,czy już ktoś z Was się spotkał z czymś takim...Jadąc dzisiaj do pracy widziałam dwie osoby na motocyklu i obydwie miały kamizelki z napisem "L".Czy to po prostu ich sposób na bycie widocznym, czy może na egzaminie dodano opcję: jak jeździć z plecaczkiem?Jeśli to nie był egzamin, to czy takie coś nie jest zabronione? Z tablicą "L" na własnym samochodzie nie można jeździć a w takich kamizelkach? Tak mnie nurtowało :P PozdrawiamDorina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 może to Tomek z kursantem leciał :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 :P Możliwe ... chociaż mieli tak mniej więcej po 20 lat więc nie sądzę :PPoza tym Tomek nie miał by na sobie kamizelki z "L"- ką :P PozdrawiamDori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Dori miałby elke na plecach bo jakby siedział za kursantem to by przysłaniał jego elkę także on też musiał mieć założoną :P Pozdrawiam Harry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 no tak, ale ja wyobraziłam sobie sytuację,że Tomek, jako kierowca... :PWtedy już "L"-ki nie wytłumaczysz ... :P PozdrawiamDori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 DOPISNE:Oj cos necik mi wolno dziala i zanim napisalem co chcialem napisa to juz wszystko zostalo powiedziane :P Pozdrawiam TRESC WLASCIWA:WitamChyba w szkole Tomka Kulika w Wawie wlasnie tak szkoli sie przyszlych motocyklistow, ze instruktor nie jedzie samochodem za kursantem, ale siedzi z nim na motocyklu i na bierzaco instruuje go co robi zle (w koncu instruktor sam czuje co dzieje sie z motocyklem). Wiec moze poprostu widzialas wlsnie koogos kto dopiero zglebia tajniki jazdy motocyklem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 zresztą wydaje mi się że jakaś blaszana czy też plastikowa elka powinna byc przyczepina do motocykla z tyłu podczas gdy kierowcą jest szkolony gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 stanik 22 dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :PPewnie właśnie tego byłam świadkiem :PI wszystko jasne :P PozdrawiamDori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 super prawdopodobnie widziałaś mistrza w akcji 8O chyba jedynego aktywnego instruktora w Polsceps. ciekawe czy on Cię widział?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Jasne :P Nic innego nie robił, tylko jechał i patrzył na mnie :P A serio, to jeżeli faktycznie to była jazda kursanta z instruktorem, to ciekawe dlaczego jest taki tylko jeden... PozdrawiamDori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 To ich kamizelki A to kursant z Tomkiem Wiecej zdjec na www.pro-motor.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Ja w Czechach widziałem dobry patent - Bandit600 z zamontowaną drugą kierownicą przed kierowcą (tym z przodu :P bo wtedy jest dwóch), kierownice są połączone na sztywno tak więc instruktor może w razie czego przejąć kontrolę nad kierunkiem jazdy.Echhh szkoda że wtedy nie zrobiłem zdjęcia :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Dziękuję Martius za odpowiedź :PPo tym jak wkleiłeś zdjęcie to już wydaje się byc całkiem prawdopodobne,że widziałam kursanta z Tomkiem ( motocykl by się zgadzał ), kamizelki też :P Czyli sprawa rozwiązana :PDziękuję wszystkim za pomoc :P PozdrawiamDori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 oni maja chyba teraz jeszcze nowy motocykl - honde cbf250 ale musze podskoczyc na plac i zrobic jej zdjecia oraz umiescic na stronie - nawet jeszcze jej nie widzialem. Tylko Tomek i Piotrek jezdzili z kursantem na jednym motocyklu ale slyszlem pogloske ze jakas szkola jeszcze to wprowadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Napisałam do Tomka, więc może on rozwieje wszelkie wątpliwości :PA w jakim kolorze ta honda? To chyba bardzo dobry pomysł.Wcześniej nie słyszałam o czymś takim,a dla kogoś kto nigdy nie siedział na motocyklu, nawet jako pasażer, to chyba dobre rozwiązanie, wsiąśc na początek na moto z instruktorem? PozdrawiamDori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi