Marta69 Opublikowano 10 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Kuba twój brat nie jest jedyny :D Mi się kilka razy tez zdarzyło wjechać WSKą w jakieś drzewko. I to wcale nie było przyjemne ;) Po co sie meczyc i brudzic sobie buty, jak mozna przelaczyc biegi palcem na kierownicy ? Albo zmienic tryb pracy na automatyczny? No chociażby po to że jak w koncu przesiąde sie ze skutera na moto będzie mi się łatwiej przestawić. A tak pewnie przez te półtora roku starce ten nawyk zmiany biegów i później trzeba będzie znów go wyrobić. Tylko że na 500 jest to trudniejsze niz na 125 ;) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Chodzilo mi o to, ze po co meczyc sie na jakiejs 500- ce z przerzucaniem biegow i wciskaniem sprzegla :D jak mozna na Burgmanie650 popykac palcem i tez sie "przeleci" biegami w gore i w dol, do tego dochodzi ustawiany tryb automatyczny na jazde spokojna i sportowa. I po co uzywac jakis przestarzalych rozwiazan w stylu "wajchy" :lol: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 hehe burgman :D jeszcze długooooooooooo musiał bym na to zbierać a pozatym maxi skutery mi sie nie podobają wcale a wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 10 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 maxi skutery mi sie nie podobają wcale a wcale mi też nie. Dlatego zakup czegos takiego w moim przypadku nie wchodzi w gre . . I po co uzywac jakis przestarzalych rozwiazan w stylu "wajchy" ? No nie popadajmy w skrajności. Wajchy to moze bez przesady ;)Ale jednak moto z biegami (przynajmniej dla mnie) cos w sobie mają. A moze po prostu mam do nich sentyment :D Sama nie wiem. W kazdym razie skuter wole automatyka niz manuala ;) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Chodzilo mi o to, ze po co meczyc sie na jakiejs 500- ce z przerzucaniem biegow i wciskaniem sprzegla jak mozna na Burgmanie650 popykac palcem i tez sie "przeleci" biegami w gore i w dol, do tego dochodzi ustawiany tryb automatyczny na jazde spokojna i sportowa. I po co uzywac jakis przestarzalych rozwiazan w stylu "wajchy" ?Po co jezdzic motocyklem? :lol: Przeciez wieje wiatr i buty brudza sie o wajche. Szczegolnie w enduro. Biegi po prostu maja swoj urok, a w terenie sa praktycznie nie do zastapienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Po co jezdzic motocyklem? Glupie pytanie :lol: . Czy jak ktos jezdzi skuterem, to znaczy ze nie wsiada na motocykl 8) ? A juz tyle sie tym "urokiem" biegow nacieszylem, ze chetnie jezdze automatem... przynajmniej na razie :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Ja ci proponuje zamiastk kupic nowy tajwanski skuter kupc cos starszego a firmowego od 2001 r np taki Peugeot Zip , Peugeot Speedfight , no wlasnie popieram 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi