AdamWo Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 EEEEeeeeeeeeeeeee Aska 70 voltowy rasputin zrobi swoje nawet nikt nie zauwazy ze Cie nie ma :D Zartuje ! Wogole co t za imprezy bez bab nie ma kto trzymac fasonu :) [ Dopisane: Sobota Lipiec 09, 2005 5:19 am ]A tak wogole Pały to jak Wy sie umawialiscie ze kazdy mial inna wersje tego kto jedzie i jak jedzie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 A tak wogole Pały to jak Wy sie umawialiscie ze kazdy mial inna wersje tego kto jedzie i jak jedzie !!!no ja miałem dziś jechac a byłem już wczoraj :-D ogólnie ekipa słaba do picia , poczekam az zjedzie sie cały support południe, miejsce noclegowe tez devockie , wielka awantura za jazde o 4 rano motocyklem po schodach :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 A tak wogole Pały to jak Wy sie umawialiscie ze kazdy mial inna wersje tego kto jedzie i jak jedzie !!!no ja miałem dziś jechac a byłem już wczoraj :-D ogólnie ekipa słaba do picia ' date=' poczekam az zjedzie sie cały support południe, miejsce noclegowe tez devockie , wielka awantura za jazde o 4 rano motocyklem po schodach :-D[/quote'] :) :D ;) :evil: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :D :D :P :P to ja sie zastanawiam czy jechac, same abstynenty, baba sie drze ze motocykle przeszkadzaja ... ps. qrfa Adam od ktorej Ty juz niespisz, japierd....., padniesz jak kaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Mnie tez zabraknie u PGR-a.Niestety :? ;) Jestem jeszcze nad morzem i nie wyrobie sie. Zycze wszystkim zjebom udanego poniewierania :!: :P tuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 QRNA JADE zrobic sondaz ile pawi i czyje i czy mimo zapiął klamry w butach rano ;) Pipcyk ssał paluszka podobno (ciekawe co mu się śniło :twisted: ) Tuba dałeś ciała nad jakimś pedalskim morzem a tu w górach HARDCORE 2005 CO z pogodynką :?: Odezwałby się w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 CO z pogodynką :?: Odezwałby się w końcupewnie gdzieś styrana w krzakach :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Posżły szmaty na wioske i sedzą wjakiejś kanjpie trza ok 115 rozkręcic ta imprę ;) Coś czuje ze spacyfikujemy jakas knajpe :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 No to ja juz jestem - NARESZCIE w sumie 700km ;) w obie strony zmokłem ale jak wracałem gorzej - mimo to: IMPREZA BYŁA PRZEDNIA dzięki wam wszytskie zjeby tobie PGR, PIPCYKOWI, ADAMOWI WO, BRODZIE :-) , SZRAMEROWI , MIMOWI i całej reszcie noo i kRASNALOWI - KIEDY NASTĘPNA IMPRA ?? Kurna a ja mam cos dla mocnych' date=' 70% wodeczke o wpsanialej nazwie RASPUTIN. [/quote'] ktośpowiedzial po 3cim lezysz i rzeczywiście osatni 3ci łyk był przy ognisku a potem AMAZONKA I SIGMA mNIE do ośrodkaprowadziły - DZIEKI DZIEWCZETA :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Nie wiem czy żyję :mrgreen: , ale już jestem. :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Nie wiem czy żyję ' date=' ale już jestem. [/quote'] niby do dąbrowy masz nie daleko ale zeby w takim stanie jechac - wzbudziłes strachw nas ;) BALI MY SIE O CIEBIE TAK JAK I O DARKA - wiesz cos o nim?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Ło Jezusicku kochanieńki............................Wylazłżem wlaśnie spod gorącego prysznica,qrna,co zmokłem to moje.Nie wiem Świru,jak dojechałeś,ale chwile potem jak sie rozstalismy,wjechałem w taką ścianę wody,ze po ulicy płynęła rzeka ze 20 cm-przez krawężniki sie przelewało.Ino mi syczało,bo kolektory do połowy w wodzie miałem zanurzone. A tak ogólnie to nic specjalnego nie napisze,bo to,ze wszyscy macie konkretnie po*eb**e w łepetynach to żadna nowość :mrgreen: :twisted: Rasputin i "trzech gejów co mieszkają we dwóch" rządzą :!: :-D Dzieki całej ekipie ,a Krasnalowi szczególnie ,za stosunkowo udaną noc :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 O dziwo mimo paskudnej pogody dobiłem do domu po równych 4 godzinach ;) Padało mi do samej Częstochowy, a potem już tylko suchutki asfalt. Patrząc na wschód dobrze widziałem jakie tam musieliście mieć hardkorowe warunki do jazdy ;)Świru popracuj nad skręcaniem klamek ;):P O dziwo przy płaceniu gość zapraszał ponownie :P Dzięki za weekend ;) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Nie wiem Świru' date='jak dojechałeś,ale chwile potem jak sie rozstalismy,wjechałem w taką ścianę wody,ze po ulicy płynęła rzeka ze 20 cm-przez [/quote'] ja kurcze jadąc tą obwodnica przemokłem do cna - deszcz tak lał, że droga ta zamieniła sie w rzeke woda byla na całej powierzchni i płyneła strumieniem ;) Świru popracuj nad skręcaniem klamek tak w ogóle to dzięki boniek za wspolna jazde ze mna ( zawalidrogą) a co do klamek - oczywiście poćwicze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 :? Byłem w Gdańsku, dałem dupy - ale za to kazałem pozdrowić Was.Do zobaczenia za rok lub na WINTER PARTY z pozdrowieniami BORSUK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Borsuk nie smutaji tak Cie kochamy ;) :P ;) ;) powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi