PGR Opublikowano 4 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Kto da więcej :?: czekam na odp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Mnie niestety juz nie bedzie :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 a ja 50 na 50 , na 26 mam wyjazd ale na jutro mam oferte , zobaczymy jak sie sprawy potocza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Mi tez termin nie pasuje.Nie da sie póżniej????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Na poczatku wiekszosc wołała żeby zrobic zaraz na początku lipca zeby było już po sesji a jeszcze żeby wszyscy byli w Polsce... Ja jestem cały lipiec w Polsce wiec można termin dograc jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Ja dopiero 3 lipca wracam z wakacji, wiec termin też mi nie pasi :? Może tydzień później :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Widzisz pgr jak dobrze pujdzie to ja w polsce pojawie sie na swiera bozego narodzenia dopiero ;) takie zycie w tym pojebanym kraju , jak ktos cche zyc godnie to musi szuakc szczescia gdzie indziej.Wiec jako juz nie student ( ale dupiato to brzmi :) ) jade szukac lepszego miejsca bytowania na tym ziemskim padole:)3maja sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Dobra to wybierzcie termin byle w lipcu a ja reszte zorganizuje, chyba ze nie ma chetnych i zawieszamy temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Jak to nie ma chętnych - ja jestem chętna :twisted: Prawie cały lipiec jestem w Bielsku, oprócz drugiego weekendu tego miesiąca (tzn. 9,10 lipca 2005). Czyli oprócz tego termin mi obojętny ;) ps. a nikt się nie odzywa, bo wszyscy kują. Ja jak ten tydzień przeżyję to pisze się na jakąś libacyjkę :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 np pgrku nie ma zawieszania tematu.. juz pozapraszales ludziska wiec przyjedziem na bank nawet jak nic nie zorganizujesz...tak latwo sie nie wymigasz goorka nasza.. a lesne ssaki sa wu was ?? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Są są, w końcu to góry :D Spoko zorganizi sie cos niecos tylko żebym wiedział który termin najbardziej pasi większości (lipiec) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 No kruca zapowiada sie niezla impra - szkoda ze ja juz wtedy bede w Londynie na remont CB'ki zarabial ale w ten weekend kiedy zlot bedzie to sie tam nawale i duchem bede z wami Paly :twisted: Pzdr!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polly Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Ale macie dobrze, nie wszystkim dane jest imprezowac...przyjemnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Polly co z Tobą :?: Czemu nie możesz poimprezować z nami :?: :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 proponuje 8-9-10 lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi