matek14 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 WITAMMam problem z ogarem 200. Podczas jazdy silnik jakby przerywał, mojm zdaniem nie dochodzi paliwo do cylindra(ale to tylko moje zdanie). Wymieniłem juz wszystkie cefki, kondensator, kabel wyskoiego napiecia z fajką i NIC, dalej tak samo. Moze cos nie tak z gaznikiem ale nie wiem bo sie na tym nie znam. Bardzo prosze o pomoc i z gory dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TodI Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 przeczyść gaźnik!!!ja tak mialem i sie okazało ze coś bylo z zapłonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_90 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 sprawdź przewody czy nie ma przebicia.Raz mi też tak przerywało przez to że kabelek miałem troszeczke naderwany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Jak ja jezdze w dalsze trasy z kumplem(ja simek, on ogar) to przewaznie u kumpla w ogarze zawsze sie tak dzieje ze w pewnym momencie zacznie mu przerywac. Wiec wyjmuje z kieszeni srubowkrecik, wykreca dysze, dmuchnie kilka razy, wkreci je, wlozy srubowkrecik do kieszeni, usiadzie na ogara i kopnie i jedzie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 pobaw sie świecami....albo cewka......są przypadki ze cewka na wysokich obrotach niedaje porządnej iskry lub daje co dwa suwy......pobaw sie z zapłonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 wymien bęzyne zaloze sie ze na maxie ci sie dusi masz dwie mozliwosci stara bęzyna albo zaduza ilisc miksolu w niej jeest albo dostaje ci sie olej ze skrzyni do komory z wałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 a jak z dymieniem?? moj tak mial kiedy sie olej z silnika do mieszanki dostawal (simmering na wale), albo tez mial tak jak ocs z gaznikiem bylo po przedmuchaniu bylo wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi