BenyWzG Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 No na luzie pikus :biggrin: ;) ja za 1.5 tygodnia jednak jade po YZ :P to bedzie rozpier.... ;D bedzie sie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Nie moge scignac tego filmu robie tak jak napsiales sciaga sie w 1 sek. i zajmuje 10 kkb ;/ POMOCY!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 no filmik fajny, widocznie jakoś mi umknoł że go nie ściągnołem wcześniej, pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Sciagnij ze skrzynki pocztowej z o2.pl Bylem tam ostatnio i oczyscilem ze spamu (mam nadzieje ze nikt sie nie obrazi). Teraz sa same filmiki. Rozbawila mnie tylko ta akcja z wyciaganiem moto z wody (Drki). Silowaliscie sie w szesciu bodajze bo moto byl na biegu. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi