PomyK Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Filmik ściągnąłem poprostu super.Koleś fajne robi powerslidy na plaży i pędzi w terenie 100km/h nawet może i lepiej.Jednak nie miła była ta gleba.A o jeździe na kole już nie wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Panowie, sciagnijcie sobie ten filmikhttp://www.kolonianet.pl/miczel/download/pafiledb.php?action=file&id=1 kiedys sciaglem ten film... mnie sie podoba gosciu niezle daje w terenie :twisted: wogule miczel ma fajne filmy 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marjan Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 wogule miczel ma fajne filmyJak filmy: Kudi, Czluchow, Sopot-Gdynia z tej strony to fajne filmy...no to ja nie wiem poprostu ;) Z takimi sprzetami co oni maja, to jest lamienie :lol: Polecam- Trening i Dzwonek, tam widac, ze maszyny sa wykorzystane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 ja polecam jeszcze jeden filmik z miczela, zawody na poligonie wojskowym w Biedrusku, fajnie koles sie tam w blocie utopil :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 28 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Jak filmy: Kudi, Czluchow, Sopot-Gdynia z tej strony to fajne filmy...no to ja nie wiem poprostu Z takimi sprzetami co oni maja, to jest lamienie Polecam- Trening i Dzwonek, tam widac, ze maszyny sa wykorzystane. zgadzam sie Marjan z toba w 100%, nie dosc ze jeden z filmow przyspieszony o jakies 20% to na innych skacza? dosc oporowo a zawieszenie w cross'ach jest dosc dobre jak wiem, no i troche im nie wychodzilo to dolatywanie do miejsca ladowania, jak widzialem to na plasko ladowali, dajcie mi taki sprzet ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 niezły ten film, coraz bardziej podoba mi sie enduro ;) udanego sezonu. nufry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Jakim programem skladaliscie swoj film ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 niezły ten filmno fakt filmik niezly ;) coraz bardziej podoba mi sie enduroa mi wlasnie coraz mnie zaczyna sie podobac enduro, a wiecej ścigi i turystyki, ale musze jezdzic takim typem motocykli bo tylko na takie ojciec sie zgadza ;) Oczywiscie prosze mnie tu nieatakować, bardzo lubie poszalec w terenie, ale ostatnio mi sie to "przejadło", jeszcze jak widze ile jest problemow z czesia to chyba crosa nigdy nie kupie, enduro moze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 29 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Jakim programem skladaliscie swoj film ?? swoj film robilem w Ulead VideoStudio 8.0dosc porzadny program Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K Honde mtx 80ćiecz Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Ale fazy chłopaki mają spoko :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 o ja , gornik sie znalazl. Parz na date tematow zanim cos napiszesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 hoho widze ze macie fajne tereny:D kiedys sie z wami zgadam to wpadne z kumplami ja dt80lc2 kumpel rx 50 i moze jeszcze jeden narazie ma simsona enduro ale sprzedaje i kupuje sobie chyba mtx 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 ehhe pikus moja DT a ja zwami tez sie zabiore :buttrock: Planuje kupno za jakies 1 tydzienn YZ 125 :flesje: to Poszalejemy :( bedzie sie działo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 hehe to zbiezemy sie wieksza grupka i bedzie przyjemnie sie latalo :buttrock: beny pozniej do Ciebie wpadam pod kraszera heheheeh:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Fajny film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi