Blazej_mtx Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 U mnie też się pobrać nie chce :( Jeżeli chłopaki będą wysyłać filmy na płytkach to ja się na to pisze :) jeżeli to ma kosztować 3 zł of korz :( przecie ja więcej na prąd wydam ściągając to z neta niż za tą przesyłke będzie :lol: :arrow: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_SE Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 A nie dalo by ie w calosci gdzis tego w caosci dac?nie chce mi sie sciagac 10 czesci.....pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Buhne Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Sorka ze dopiero teraz, dodaje czesc 3. Tak wiec: Czesc 1 : http://www.pbuhne.neostrada.pl/oem/czesc1.wmvCzesc 2 : http://www.pbuhne.neostrada.pl/oem/czesc2.wmvCzesc 3 : http://www.pbuhne.neostrada.pl/oem/czesc3.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 sciaglem juz 3 czesci i powiem wam ze pierwsza klasa :mrgreen: w czesci 3-ciej ten koles co sie z moto sciagal niezla glebe zaliczyl :lol: aha i fajna piosenke slyszalem pod koniec tej 3-ciej czesci w aucie chyba leciala, czy to czasem nie byl "Orgasm" Matysa??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marjan Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 A byl, byl. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShurikeN Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Przepraszam, że to łącze co udostępniłem jest chwilowo takie wolne ale admini zwiekrzają obecnie przepustowość i dlatego takie obciążenie "niedługo wszystko wóci do normy" czyli bedzie smigac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 17 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 w czesci 3-ciej ten koles co sie z moto sciagal niezla glebe zaliczyl to byl jeden z operatow MAJKEL (brat Marjana), na jednym ujeciu predzej jest w rynnnie na Yamaszce, ma swoja wlasna maszyne ale ze jest nie na chodzie to krecil a nie jezdzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 portal: o2.pllogin: test_testhaslo: moto4um Czemu nikt z was samoluby jedne nie wysle tego na konto o2.pl? Ja wlasnie uploaduje czesc5.wmv lewa w gorzedofo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 na tym koncie sa chyba 3 czesci 1 czy jakos tak ja czekam az moze sie to uda gdzies wzucic i sciagne w miare w calosci ale zamowie plytke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 jest czesc1.wmv podzielona na 3 kawalki RARem oraz czesc5.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Hello. Spox filmik :lol: Dajecie rady panowie :twisted: Tylko gdzie się podziałą 4 część?? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Ej ile trwa pierwsza część...bo mi sie ściągnęła, pisze że trwa 2,50 min, a po 40 s kiedy pojawia sie napis "zaczynamy" się wyłącza i leci od początku? Czy tam ma tak być czy mam cos zje*ane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 2:50 min zajmuje 12,9 MB. Widocznie Ci sie cos przerwalo i nie sciagnelo do konca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Jezeli ktos ma czesc 2, 3, 4 lub 6 to niech podzieli na kawalki mniejsze niz 10 mb i wysle na [email protected] Na ta skrzynke wrzucilem juz czesc 1 i 5 - kazdy moze sciagnac. www.o2.pllogin: test_testhaslo: moto4um Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 troche do dupy z tym kontem, bo tam kazda czesc jest jeszcze podzielona na 3 :roll: jak sie sciagnie wszystkie czesci tak podzielone to sie polapac nie bedzie dalo :| A byl, byl. jednak pamiec mnie nie zawiodla :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi