Wazzabii Opublikowano 19 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 i jak panowie oceniacie film? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 najleprze częsci to 4,5,6 troche miejscami monotonia, i hopy słabe, ale ogłulnie nie jest źle najbardziej mnie rozwalił ten koles co zbiegał z górki równo z twoją DR i machał łapami a na końcu wywalił się na pysk :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 To byl jeden z lepszych momentów filmu , fajna byla jescze gleba w twoim wykonaniu wazzabi . A tak apropo co tam bylo ze tak cie zaczelo zucac ?? Luzny piach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oociep Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 A gdzie mozna sciagnac 4,5,6, czesc Piotrek Buhne udostepnil 1-3 a reszta gdzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 20 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 A tak apropo co tam bylo ze tak cie zaczelo zucac ?? Luzny piach ?? to byl jeden z dluzszych skokow, wszedzie byl luzny piach, najazd z piachu i ladowanie z piachu, nikomu nie przeszkadzalo ;) popelnilem blad bo z deka krzywo najechalem na hope (minimalnie a ladowanie bylo waskie, no i w locie kontrowalem kierownica, motor skrecil w locie troche za mocno ;), ladowanie bylo spoko ale mnie troche wyzucilo na bok, a ze tam na dole byly takie male hopy (garby ktore probowalismy troche wyrownac) a ze lot byl dlugi i sie mocno napedzilem, to wlecialem bokiem na jedna i w locie znow kontrowalem i takim zygzakiem latalem i na 2 garbie juz perfidnie skrecilem kierownica zeby moto wyprostowac a sie przechylilo i kola lecialy do przodu w lini poziomej a nie pionowej, i sie wyjebalem a moto na mojej nodze wyladowalo, bolalo to troche i na poczatku mialem problemy z chodzeniem, ale sie pozbieralem i zaraz poginalem dalej :Ptrzeba przezwyciezac strachmoto cale to ja tez ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Ta gleba kolesia co biegł za twoją DR,jest poprostu masakryczna ;) ,ale ogólnie filmik spoko,gratuluje wytrwałości ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 i jak panowie oceniacie film?bardzo przyjemnie sie go ogląda, żałuje że oglądałem tylko czesci 1,2,3 bo nie wiem dlaczego, sciagnalem 4 czesc w 2 rarach i mi tego nie polączy , nie wiem ;) .ale filmik bardzo "sympatyczny" :P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 polaczy zaznaczasz te 2 czesci klikasz na jedna z nich prawym i "wypakuj tu" klikasz potem chyba "tak na wszystkie" jak sie cos wyswietli i masz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Filmik spoko, jak już wcześniej pisałem. Mógłbybyć troszkę dłuższy. Panowie teraz czas na "W pogoni za błotem - rewolucja" :mrgreen: .Pozdro, Mr.Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Filmik spoko :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 21 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Panowie teraz czas na "W pogoni za błotem - rewolucja" . powiem ze myslalem nad tym :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 No niezłe, niezłe, podziwiam, ale naśladować nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 21 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 a to czemu? sama przyjemnosc :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Nie mogę rozpakować. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marjan Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Panowie, sciagnijcie sobie ten filmik http://www.kolonianet.pl/miczel/download/p...ction=file&id=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi