PomyK Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 W końcu kamikaze to kamikaze :-D :-D :-D jak wykręcisz backflipa to Cię tak nazwe :) (joke :) )Widze że masz 100 pomysłow an sekunde a może KTM EXC 525 :lol: :D WR chyba 38 kucy waga 102kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 WR chyba 38 kucy Ale ma jebniecie :) exc 400 duzo mi nie ucieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Możecie się ze mnie nabijać ale naprawde myślałem nad WR 250 W końcu kamikaze to kamikaze. A tak na powarznie to ile kucy i jaką wage ma Twoja WR-ka??Wr ma tyle mocy co EXC wazy moze troszke wiecej, ale ma lepszy dol napewno i mniej pali (remonty rzadziej ale drozsze takze sie rownowazy :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Widze że masz 100 pomysłow an sekunde a może KTM EXC 525 Tak mam i do 525 w końcu też dojde :lol: :lol: :lol: jak wykręcisz backflipa to Cię tak nazwe Masz to jak w banku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Tak mam i do 525 w końcu też dojde Kupisz EXC pierwszy zakręt i poważna gleba :-D :-D więc nie dojdziesz do 525 :) :D joke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Dziaj jeździłem 525 i dla mnie to męczarnia była a nie jazda. Do tego motocyla trzeba silnego chłopa z dobra koncycją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Z tym 525 to oczywiście żartowałem. Narazie patrze na EXC 125/200 ze wskazaniem na 125 aczkolwiek czas pokaże [ Dopisane: 12-09-2005, 16:39 ]Wiecie co...olewam tego KTM-a...kupuje TO http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M95225 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Wiecie co...olewam tego KTM-a...kupuje TO http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M95225 Ale śmieszne :-D :-D :-D .Widze że humor cie nie opuszcza.Ale po co taki tekst :?: :arrow: :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 uuu z mozliwoscia rejestarcji :mrgreen: ale kanapa jakas za szeroka ktos enduro sobie z niej zrobil 8O :lol: :-D Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Kamikaze16 piszesz tyle i po co? masz kase to kupuj jakas dobra setke w 2t i gwarantuje ze gleb Ci nie zabraknie... :) a jak juz opanujesz sobie ten motor to kupisz cos mocniejszego ,bo bez sensu jest sobie kupowac motor "nazapas", to tak samo jakbys kupil sobie buty 5 numerow za duze -zeby byly na dluzej... :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 JAkbym tak myślał to zamiast tej Cr 125 co teraz kupiłem to kupiłbym na zapas Cr 500 :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Ja radze na początek, żeby Kamikakaze opanował najpierw swoją DT :) . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Sie odezwał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 żeby Kamikakaze opanował najpierw swoją DTzgadzam sie z tym.nie to ze jestem mistrzem kierownicy ale ciekaw jestem jak sobie na dt radzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Bedzie film to zobaczycie (prace trwają) Ostatnio wyleczyłem ręke i po przerwie wracam do zabawy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi