Domieniek Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Domieniek tak tylko sprostowac chialem.. tam tylko dwa skoki są, ten drugi to pokazany z dwóch ujęć.. niemniej jednak malo zabawny ten drugi Masz rację Michasiek, są tylko dwa skoki, koncentrowałem swoją uwagę głównie na końcowym upadku. Chyba za wrażliwy jestem na takie "zabawy" :D :D pozdrawiam Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 No ja też, aż mi się w brzuchu przewróciło... Masakra..pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 8O 8O 8O ten 3 skok = niezły hardkor aż mnie wszystko zaczeło boleć DLA MNIE TO PRZESADA TU SIE CZŁOWIEK STARA JAK MOZE ZEBY CHOCIAZ JAKIES MOTO NABYC A TEN FIU.....CZER CHOLERA JASNA ROZPIEPRZA SOBIE GIXERA OT TAK BO SIE NUDZI .....O ZGROZO :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 o kuuuuu.... :D :lol: doobre, heheh, co za gosc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 eee Maniuś z pobliskiej wioski na wsk robi podobne :):twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 8O8O8O8O ale chlop !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 nie wiem czy głupie aż śmieszne czy też smieszne aż głupie... trening czyni mistrza ale to zalatywało totalną amatorszczyzną. chylę czoło przed profesjonalistami!!! Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wally Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Szok brawo za inteligecje :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi