Lukasz_SE Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 HAAHAHAHHAA z jednej strony szkoda mi kolesia a z drugiej mysle,ze czegos sie po tym nauczyl :D Film mnie po prostu rozwalil :D http://s88265598.onlinehome.us/vids/backloupe.wmvPozdro!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Auuuu, co za gosc. Az mnie zabolalo... Co ludzie maja za pomysly :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 A już prawie mu wyszło ale trening czyni mistrza więc jeszcze nam pokaże :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 nie no... 10 pkt dla tego pana za pomyslowosc :Dpoplakalem sie ze smiechu :D 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Czolem! Auc, to musialo bolec...Ale...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Witam Powiem tak gość ma wielkie Jaja i mały mózg . Pozdrawiam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 O kurde ale gość lot zaliczył!!!! 8O Z miejsca powniene dostać papiery uprawnienia pilota albo nawet i kosmonauty!! :D To musiało strasznie boleć, źle chłopaki wyliczyli prędkość chyba... :? NIe wiem kto to był ten co skakał ale wszystko odbywało sie u Travisa Pastrany koło domu- tam właśnie on wraz z kolegami uczył sie pierwszych backflipów... to jest już któryś z kolei mocny film z takich bolesnych nauk w tym miejscu. Juz widziałem oprócz tego conajmniej dwa jak ktoś przeleciał i jeden jak gość spadł centralnie na róg tego wielkiego kontenera z gabkami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michasiek Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 looooool ale mu kumpel doradzil.. 2x szybciej = 2x wyzej + 2x dalejgroznie to wygladalo.. spadajace 200kg ze swoim wlascicielem na plecy 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroolik Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Ten wycinek pochodzi z produkcji DVD Travis Pastrana and The Nitro Circus 2 - poprostu maskra masakr ! Mam pelna wersje i to co oni tam robia to poprostu szok. Mniej wiecej ten kawalek to obrazuje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 jeden wielki LOL 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 wystartował jak rakieta.....to musiał być jakiś "odchudzony" moto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel-SV Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 debile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Pierwszy skok - zabawnydrugi - już nie za bardzo śmiesznya trzeci - to szkoda gadać...Kurde niektórym to naprawdę nudzi sie już jazda na moto. Ciekawe czy koleś nie uszkodził sobie kręgosłupa :? Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Pierwszy skok - zabawnydrugi - już nie za bardzo śmiesznya trzeci - to szkoda gadać...Kurde niektórym to naprawdę nudzi sie już jazda na moto. Ciekawe czy koleś nie uszkodził sobie kręgosłupa :?Ja tam sie tylko dwoch skokow doliczylem :DA co do kregoslupa to... bolala go lewa noga, wiec chyba nie jest tak zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michasiek Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Domieniek tak tylko sprostowac chialem.. tam tylko dwa skoki są, ten drugi to pokazany z dwóch ujęć.. niemniej jednak malo zabawny ten drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi