220V Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Co się stało z ta szczytną ideą??? Może warto by wskrzesić pomysł i odwiedzić dzieciaków, o ile się nie mylę akcji nie byo chyba od września, albo i dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 bardzo szlachetnie. jestem za, co oznacza, żę się piszę i jestem do dyspozycji pozdrowionka :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Fakt, trzeba zadziałać. Bartosz niech dzwoni do Pani Joli i dogada wszystko. O ile pamietam, zawsze jest organozowany piknik i akcja zbiórki kasy. Już dwa razy byliśmy na tej imprezie i było bardzo fajnie, w tym roku nie może nas zabraknąć. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Też się meldujęoczywiscie na Dnieprze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUSH Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Już dwa razy byliśmy na tej imprezie i było bardzo fajnie' date=' w tym roku nie może nas zabraknąć.[/quote'] Dwa razy na zorganizowanej imprezie z okazji dnia dziecka a ogolnie bylismy tam 6 - 7 razy :-) Jezeli i tym razem bedzie okazja to na pewno sie pojawie... PozdrawiamBush Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 w razie czego, jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Don_ Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Szlachetny cel, pojawie sie mym pedzi witrem równiez, bede poraz pierwszy, ale zawsze chciałem pojechac i pomuc dzieciakom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Chetnie sie wybiore. Ja i jeszcze paru kumpli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 zadzwonie dzis wieczorem...o ile pani jola nie bedzie miala dyzuru w DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 zadzwonie dzis wieczorem...o ile pani jola nie bedzie miala dyzuru w DD No proszę... macie dar przekonywania :) Jak ja wspomniałam o tym Bartoszowi to powiedział mi, że teraz to on nie ma na to czasu, bo się uczy do matury, a tu proszę jaka zmiana ;) Buziole,Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 będę jeśli termin nie skoliduje z czymś innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ingrid Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 tutaj w cieszynie jest cale mnostwo Domow dziecka.Mysle ,ze bylaby to niezla frajda dla dzievciaków,a może nawet jakis dobry wzór?Czesto mialam praktyki w Domach Dziecka i nosilyby was te gacki na rekach.chetnie pomoge w jakikolwiek sposob!trzymam kciuki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallutkii Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 napewno dzieciaki sie ucieszą. mozecie liczyć na jeden motorek więcej. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 juz dwa wiecej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi