Wazzabii Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 hmmm na zawodach mi sie wydawalo ze ci z napedem na 1 os jada jakos szybciej, i w chodza w zakrety jakos zwinniej. no coz moze sie mylilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 hmmm na zawodach mi sie wydawalo ze ci z napedem na 1 os jada jakos szybciej, i w chodza w zakrety jakos zwinniej. no coz moze sie mylilemno wiadomo ze szybciej od tych z napędem na 2 osie ale raczej nie szybciej od motocykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Nie wyobrażam sobie wyprawy turystycznej na 4-kółce. Owszem bagażu można nawalić ile dusza zapragnie, ale jak po szosie, pod warunkiem że ma homologację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Według mnie quady są spox, choć jeszcze nie jeździłem :) Z tego co widziałem to swietnie pokonują ostre zakrenty przy stosunkowo dużych prędkościach (w porównaniu do 2 kółek) Pozatym, enduro/crossy nie potrafią jeździć na bocznych kółkach :). Quady mają też bardzo praktyczną duża i wygodną kanapę :) http://www.quadzik.pl/picture.php?filename...e=Pozycja%20na% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi