Ogr Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Wtam, powiedzcie mi gdzie moge kupic simeringi do przedniego zawieszenie w aprili pegaso 125? z 89 r. , i ile to bedzie kosztowalo?szukam w larssonie ale nie ma..... sami zobaczcie http://www.sklep.larsson.com.pl/?a=showman...&c=12&uid=&sid= ten olej bedize dobry ? http://www.sklep.larsson.com.pl/?a=showman...&c=34&uid=&sid=i czy 0,5 l wystarczy ?? na dwie lagi.. i co to znaczy te 10w 20w ? poradzcie też jaki preparat do lancucha najlepiej kupic..? glownie bede jezdzil po szoasach i czasem po szutrach.. i do filtra powietrza odrazu,, ale zeby nie byly za drogie.. na larssonie najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Sprawdz w motoromiewww.motoroma.prv.pl Tam jest do sciagniecia katalog z produkatami, i numery telefonow wiec mozesz zadzwonic i sie zapytac. Ale z tego co widze stronka cos narazie nie dziala, moze ja odblokuja niedlugo. To 10 W, czy 15 W to gestosc oleju. Im wyzsze 'W' zalejesz tym twardsze bedziesz mial amory tak w skrocie. Zobacz w instrukcji obslugi tam powinno byc napisane olej o jakim W powinienes wlac i ile ml na jedna lage do Twojego moto. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogr Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 U tylko ze nie mam instrukcji do swojego moto...Raczej zamówie gęstrzy czyli cos kolo 15w , bo wole twardsze zawieszenie ..tylko musze sie spieszyc bo mechanik ma przyjechac w poniedzialek.. a zanim to dojdzie to tez troche pewnie.Jak mozecie to odpowiedzcie jeszcze na tamte pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Już pisałem w innym temacie - 10W, 390 na lagę. Możesz poskojnie dać 15 W. Twardziej raczej nie w tym motocyklu.Uszczelniacze na pewno da się dobrać po wymiarach (ale to już po demontażu). Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogr Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Dzięki pawel, dam 10w , uu 390 to troche,myślałem ze mi wystarczy 0,5l jak kupie, ale luz, niewiem wogule gdzie szukac tych simeringow... rzeczywiscie najlepiej jak rozbiore lagi i wezme na sztuke te simeringi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 a to ja mam pytanie jeśli chodzi o wlewanie oleju do amortyzatorów. wiem że sprężyna ma być wyciągnięta i rura nośna do końca wciśnięta, tylko jeszcze nie wiem czy mam mierzyć poziom oleju z tłoczyskiem wsuniętym czy wysuniętym? na razie wlałem 12cm od górnej krawędzi z tłoczyskiem wsuniętym ale jak wysune to oczywiscie oleju jest mniej i nie wiem w koncu jak ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi