bronx Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Opinie o tym motorku?Kto ma , jak sie sprawuje , czy silnik jest wystarczajaco dynamiczny na 3 kufry i 2 osoby.Jaki tam silnir(V czy R ?)ogulnie czy warto na dluzszy czas jako turystyk czy raczje np ST? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 http://www.motorcycle.com/mo/mchonda/pc800.html Dla mnie to taki maxi skuter. Pacyficzne wybrzeże to typowy amerykański wymysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Ten bol ze bez 3 kufra to dupe ma jak scuterek :(pozatym dowiedzialem sie ze niejest to model na europe i kazda czesc kosztuje majatek !!!podobno niewarto bawic sie w ten motorek na naszym kontynencie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Ten bol ze bez 3 kufra to dupe ma jak scuterek :(pozatym dowiedzialem sie ze niejest to model na europe i kazda czesc kosztuje majatek !!!podobno niewarto bawic sie w ten motorek na naszym kontynencie:) Tez mi się tak wydaje. Nie ma sensu kupować kredensu :D ST 1100 będzie dużo lepszym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 A co ? wygrałeś w Totka ?CBR1000 to już be ?Popytać możesz , poczytać też ale z tego modelu to możesz sobie tylko kupić plakat.Jest to motocykl do naprawdę dużej turystyki i b.drogi w utrzymaniu.Nie obraź się ale napewno nie na kieszeń studenta.Może ktoś z właścicieli też się wypowie.PozdrowieniaPiotr Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Te modele stoja taniej jak cbr:)A zdecydowlaem sie wtedy na cbr bo ja wlasnie szukam czegos do wielkiej turystyki z pozadnym zapasem.W PC niepodoba mi sie silnik 800... ale moge sie mylic.JAkbym wygral w totka to nieobraz sie Piotrek ale po 1 kupuje HD elektre a potem jakis turystyk niezawodniejszy typu GW , ST moze cos z Yamahy ... pomazyc zawsze mozna , niewspomne juz o jakims golasku i endurasku :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Te modele stoja taniej jak cbr:)A zdecydowlaem sie wtedy na cbr bo ja wlasnie szukam czegos do wielkiej turystyki z pozadnym zapasem.W PC niepodoba mi sie silnik 800... ale moge sie mylic.JAkbym wygral w totka to nieobraz sie Piotrek ale po 1 kupuje HD elektre a potem jakis turystyk niezawodniejszy typu GW , ST moze cos z Yamahy ... pomazyc zawsze mozna , niewspomne juz o jakims golasku i endurasku :roll:to juz lepiej sobie qp ostatnią vfr 750 i 3 kufy a napewno bedziesz zadowolony :( i mniej pali niż cbr 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 niebede vfr jest malutka , wiem bo jezdzilem na niej.po ostatnich testach zuzycie paliwa w cbr wacha sie 5,5l przy ok 100-130km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Bronx FJR 1300 i wszystko jasne :( Duży silnik, solidne kopyto, wygodny, pakowny no i ten wał kardana 8) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Bronx FJR 1300 i wszystko jasne :D Duży silnik' date=' solidne kopyto, wygodny, pakowny no i ten wał kardana 8)[/quote'] I TA CENA :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Tak to fakt, cena jest zaporowa, ale za jakieś 10 lat, moze będziemy mogli sobie na coś takego pozwolić :D Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 mnie się to osobiście niepodoba, wolałbym XJ 600 i kufry do tego- mniej problemów a osiągi przypuszczam zbliżonee, zresztą w turystyku to nie takie ważne. myśle że twoja CBR to lepszy o niebo turystyk niż ta Honda.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi