adu Opublikowano 20 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 kiedy polatamy kiedy polatamy??? Jak zjawisz się łaskawie któregoś pięknego dnia w Warszawie Panie Starszy :P ;) ;) Lub też jak ja pojawię się gdzieś w okolicach Poznania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 20 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 przepraszam ze tak wracam do poczatku tej calej rozmowy.. ale dopiero teraz zobaczylem ten temat. jakby ktos mial ochote to szukam milego' date=' sympatycznego plecaczka.. kontakt wszelaki mozliwy,serdecznie zachecam [/quote'] echhhhhh....... szkoda, że to Łódź :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 kiedy polatamy??? Jak zjawisz się łaskawie któregoś pięknego dnia w Warszawie Panie Starszy Lub też jak ja pojawię się gdzieś w okolicach Poznania Zaprawdę powiadam ci szepnij tylko słówko a będzie powożona dupcia twoja Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Hahahaha! Niezła musi byc:PPPPPPP PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 21 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Hahahaha! Niezła musi byc:PPPPPPP ja czy dupcia??? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 ja czy dupcia??? a co to za roznica ?? :P)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 echhhhhh....... szkoda, że to Łódź Sad ja wiem czy szkoda, czasem wpadam do Wa-wy :P na treningi wiec mozna razem pojezdzic.. z reszta nie jest az tak daleko.poltorej godzinki drogi i juz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 21 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 a co to za roznica ?? )) w sumie chyba żadna :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 21 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 ja wiem czy szkoda, czasem wpadam do Wa-wy na treningi wiec mozna razem pojezdzic.. z reszta nie jest az tak daleko.poltorej godzinki drogi i juz.. Racja ;) Pewnie, że można razem pojeździć!!! Nie widzę żadnych przeszkód. Pozdrowionka ;) Sorry, że nie używam edytora, może admin mi wybaczy :P ;)Obiecuję poprawę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 z wszystkimi na raz? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 aduadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 z wszystkimi na raz? Z wszystkimi naraz będzie to trochę trudne' date=' ale dzięki wyćwiczonej akrobatyce i zwinności-przeskakiwanie z jednego motocykla na drugi nie powinno sprawiać chyba tak dużo kłopotu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Piszesz się??? ;) aduadutak KrakaKraka? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 No to ciesze sie adu ze sobie jakoś radzisz z tymi facetamina forum! Jakbyś tak sobie mogła pojeżdzić na deklaracjachto byś z motocykla nie schodzila! :) ;) Ale w koncu sie uda napewno kiedyś! PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Jakbyś tak sobie mogła pojeżdzić na deklaracjach to byś z motocykla nie schodzila! I właśnie szkoda' date=' że to tylko deklaracje........ Ale w koncu sie uda napewno kiedyś! Też w to wierzę! ;) :) :evil: Chociaż już może niedługo sama będę jeźdźić i nie będę musiała liczyć na jakiegoś kierowcę. A wtedy.....to ja już będę wybierać i przebierać w plecakach (oczywiście płci męskiej) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Odniosłem wrażenie, że koleżanka Adu nie ma najmniejszej trudności w znalezieniu szofera do aktualnie obecnej chwili...tym większe moje zdziwienie gdy słyszę, że "może kiedyś". No coż... Ja zawsze jeżdżę sam, także miejsce za plecami wolne, jednak jak to określił pewien pan jeżdżę "ryzykancko". Cokolwiek to znaczy. Dlatego wolę brać odpowiedzialność jedynie za własnego ciała członki. Poza tym ja jestem prawie nieuchwytnym człowiekiem, dlatego nie posłużyłbym za kierowcę stałego. Wybacz koleżanko Adu, jednak ja raczej odpadam. Czuję się usprawiedliwiony. Choćby troszkę Jeśli jednak nasze drogi kiedyś się zejdą, a nic innego na drodze stać nie będzie, nie robię przeszkód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi