milanrmx Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 ile mogom kosztowac kloocki hamulcowe do suzuki rmx 50 bo blacha juz trze o tarcze i co mozna zrobic zaawieszeniem wlac olej jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 www.larsson.pl Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 co do klocków to gdzies w okolicach 30zł a i nie radze jezdzic na moto jesli klocki są juz zjechane i trą po tarczy mozesz ją uszkodzic co do oleju to juz zalezy od Ciebie są takie które spowodują iz zawieszenie zrobi sie ciut twardsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 co do klocków to gdzies w okolicach 30zł a i nie radze jezdzic na moto jesli klocki są juz zjechane i trą po tarczy mozesz ją uszkodzic co do oleju to juz zalezy od Ciebie są takie które spowodują iz zawieszenie zrobi sie ciut twardsze 30 zł ?? chyba w mz :roll: conajmniej 2x tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 30 zł ?? chyba w mz conajmniej 2x tyle Ja w simsonie kupuje za okolo 65 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Ja klocki do mojej DT kupiłem za 60zł utargowałem się 5zł :( , do twojej suzy bede kosztowały gdzieś w granicach od 60 do 70zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi