grasser Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 kurcze :> irbit bedziesz jechal wzial bys i mi komplecik ? :> co z reszta moich pytan ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 to zwykła śruba, taka sama jak ta seryjna, tylko na końcu ma przyklejony magnesik (mały, ale dość mocny). bez burżuazji :evil: . www.mototarg.pl [ Dopisane: 05-02-2006, 18:10 ]nie trzeba czekać na bazary. u pana Kokota powinniście bez problemu dostać. chyba u niego kupowałem... 601890326 lub (012)4131911. oni (on i żona) mają chyba wszystko do rusków :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumiś714 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Ja te korki kupowałem w Poznaniu w grudniu 2004 po 4 złote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 no to czekam do najbliższego bazaru - wole tam kupić bo przesyłka wyniesie wiecej niż korki :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 a gdzie mozna wysylkowo kupic ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 trzeci post nad twoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 hmmm ... niemoge znalezc nigdzie zadnego dzialu ze sprzedza :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 u pana Kokota powinniście bez problemu dostać. chyba u niego kupowałem... 601890326 lub (012)4131911. oni (on i żona) mają chyba wszystko do rusków :banghead: tu kupisz na wysyłke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 sooorrry :banghead: popatrzylem tyko na adres :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 mam jeszcze trochę adresów. jesteście zainteresowani 8) :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Ja u siebie w uralu mam ten korek spustowy magnetyczny "wlasnej produkcji" tzn kiedys remontowalem silnik w Romanie i wlasnie korek spustowy z tego silnika przykul moja uwage - piekny dosyc dlugi magnes o malej srednicy (niepamietam dokladnie ile wynosi). Wyciagnalem go z korka spustowego obcegami. Magnes okazal sie na tyle silny ze przykleil mi sie do reki no i musialem go zabrac :banghead: Korek spustowy oryginalny mozna rozwiercic troche (badz poszukac innego) i magnes pasuje do tego jak ulal. Wystaje ponad krawedz korka z 1,5cm. Jest to magnes taki podobny do metalu, zdaje sie ze neodymowy, bardzo twardy i bardzo mocno przyciaga opilki. A co do tej wydajniejszej pompy (wyzszej) to powinna pasowac. Tyle ze nie wiem jak to materialowo wyglada - ile wytrzymuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 mam jeszcze trochę adresów. jesteście zainteresowani 8) :?: jeśli znajdziesz chwile to podaj te adresy - napewno sie przydadzą mam dwa ruski :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 ok, zainteresowanych zapraszam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovietek Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 panowie.. takie korki sa dostepne w kazdym sklepie z klamotami do komarkow ;]jesli dobrze pamietam, to pasuje sroba z magnesem od simsonka :]jak bedziesz w garazu to spojrz czy pod skrzynie biegow i pod miske olejowa sa takei same sruby (jak dobrze pamietam to tak bylo..) i przymierz do simsonowskiego (od skrzyni biegow). koszt - jak dobrze pmiętam - 2 zł. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 W MW750 mam wszystkie korki z magnesami, dodatkowo magnes w misce(2 paski magnesu z uszczelnienia drzwi lodowki).Oleju uzywam 20W50 i parch jakos zyje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi