viragi Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Jestem chetny, Diversion 900. Czy z Lublina albo okolic wybiera sie ktos ? Samemu smutno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit 1200 S Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 przyjadę na pewno narka przy/ Mc D/ o 9:00 Hejka, jestem z Wrocka i chętnie bym się zabrał, oczywiście jak pogoda dopisze. Czy wyjeżdżacie z Mc D z Wrocka ?? O 9:00 to się już przecież zaczyna ?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Ja tu zapodałem ze czekam na drive w czestochowie a nie we wrocławiu i spotkanie jest w czestochowie a jak narazie to widze ze z wrocławia jestes pierwszy. z drive na stary rynek w czestochowie jest ze 2km tak wiec nie ma problemu jak wyjedziemy o 9:00. OPeees Z wrocławai do cz-wy jest ook 200km tak wwiec bliziutko.Serdecznie zapraszam :D Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit 1200 S Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Ja tu zapodałem ze czekam na drive w czestochowie a nie we wrocławiu i spotkanie jest w czestochowie a jak narazie to widze ze z wrocławia jestes pierwszy. z drive na stary rynek w czestochowie jest ze 2km tak wiec nie ma problemu jak wyjedziemy o 9:00. OPeees Z wrocławai do cz-wy jest ook 200km tak wwiec bliziutko.Serdecznie zapraszam :D Al kolega kazek jest z Jelcza który jest blisko Wrocka i do niego w sumie dedykowałem moja odpowiedź. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 a to sory bo sie zasugerowałem tym mc donaldem :oops: :oops:Sorka Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 czy ktos z Poznania bedzie mykal ??? jak poprzednik z Wrocka ja rowniez twiedze, ze lepiej z kims ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Napisałem o 9. 00 Mc w częstochowie a my Bandit 1200 mozemy sie jokoś spiknąć kwestia dogadania . Narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Ja też powiększe frekfencje. W tamtym roku było bomba więc w tym też musi. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciolis Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 My jedziemy z okolic Wrocka, a dokładnie to z Oleśnicy - 3, moze 4 maszyny, zatem średnia idze w górę. DO ZOBACZENIA :buttrock: :flesje: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Chciałbym być, ale wtedy pracuję. Chyba pojadę sam w innym terminie, choć bardzo żałuję, że nie z Wami :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 widze ze srednia rosnie. Nic nie chce mówic ale w zeszłym roku było około 3,5 tyś maszyn tak wiec pasowało by ta statystyke poprawic :buttrock: pozdrawiam Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Nie przesadzasz troszke z tą liczbą ?? Bo ja naliczyłem tam góra ok 150 maszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Może nawet tyle nie było.Ale ja potwierdzam obecność, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Kuba tak jak rozmawialiśmy na Bemowie.7-7.15 na skrzyżowaniu drogi z Magdalenki z Katowicką.Czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gramlin Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 witam.no wiec wybiore sie z wami(kuba i galar) do czestohowy, a pozniej wale przez kielce do kazimierza, zobacze jak bedzie z czasem>zahacze o lotnisko w nowodworze i do wawy.....ktos chetny sie do mnie dolaczyc??? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi