Enduras Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Ja co prawda jeździłem tylko na jednym modelu ktma(EXC125) ale wiem że to najleprza marka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Marca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Szkoda, że w ankiecie zmieszałeś rodzaje motocykli: cross i enduro.To dwie zupełnie różne historie i trudno głosowac za czymś co jest najlepsze jednocześnie i tu i tu. O ile w enduro zagłosowałbym na KTMa, to w crossie już na pewno nie, bo YZ ma o niebo lepsze zawieszenie na tor, niż EXC, itd itp.Mówiąc krotko pomysł na ankietę niezly, ale wykonanie Ci nie wyszło IMO ;)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 28 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Na początku chciałem same, Crossy ale była by to dyskryminacja! Ale tu nie chodzi o model tylko o markę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Moim zdaniem taka DT bedzie w niektorych dziedzinach lepsza od EXC :P. To zalezy od tego co kto lubi: Dt125 ma dozownik, mniej pali ;) , ma "spokojniejsza" charakterystyke silnika itp. Natomiast wiadomo ze w teren lepsza maszyna bedzie EXC. Inaczej z crossami bo tu nie ma podzialu cross na miasto czy na teren hehe :P. Moje zdanie: Full- Rm lub Yz, endurko- EXC125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Ankieta beznadziejna ale i tak zagłosuje! :P http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=46345986 - :P Głos na "I inne" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 28 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Witam Jeżeli ankieta jest beznadziejna to niech moderator usunie ten temat! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubZG Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 WitamNiech bedzie moze co nie ktore osoby zobaczom co jest SŁABE a co jest dobre !!Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 tutaj kolega ocenia motory z wygladu,motor fajny jest dlatego ze sie nie psuje i dobrze sie nim jezdzija posiadam Suzuki ale nie zaglosowalem na nie poniewaz sadze iz Yamaha jest lepsza, jezdzilem na DR125 i DT125 (4T i 2T) i powiem ze kto nie lubi zbyt duzo kasy wydawac to DR125 jest dobra bo w stosunku do DT spalanie jest w stosunku 2:3 albo i 1:2 (2:4)ale wiadomo wieksze spalanie = wieksza moc (zazwyczaj)a pochwale sie ze w wakacje chce sprowadzic sobie WR400F albo 250F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpoooookY Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 ja uwielbiam KTM wiec taq zaglosowalem ale ich cena jest nie ziemska !!!! pozdr PS: czy wr400f to jest ten motor z napendem na 2 kola ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 wersja wr450f z napedem na 2 kola nazywa sie Yamaha Wr 450f 2 Trac jednak jest to drogi biznes wersja 2TRAC kosztuje 17000 wiecej niz WR 450f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Ja zagłosowałem na Yamahe. W crossach Yamaszka a w enduro KTM :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpoooookY Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 ogladalem test w "jednosladzie" na tvn turbo (bez reklamy :) ) i gosciu wlasnie na tej z napendem na 2 zlamal sobie obojczyk i reke bo w poslizgu mu sie zalaczylo przednie kolo i znalazl sie w rowie na drzewie .... tak skonczyl sie test.... z tego co widzialem to nie polecam 2tract pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 ogladalem test w "jednosladzie" na tvn turbo (bez reklamy :) ) i gosciu wlasnie na tej z napendem na 2 zlamal sobie obojczyk i reke bo w poslizgu mu sie zalaczylo przednie kolo i znalazl sie w rowie na drzewie .... tak skonczyl sie test.... z tego co widzialem to nie polecam 2tract pozdrKoles wywalił sie na prostej drodze bo slisko było i umiejetności tez ma nie zaduże. Inni jakos ja testowali i nikt sobie nic nie zrobił. Witam Jeżeli ankieta jest beznadziejna to niech moderator usunie ten temat! PozdrawiamNie tyle co beznajdziejna tylko głosy oddają ludzie którzy nie maja praktycznie zadnej wiedzy i doswiadczenia a oceniaja motocykl po wyglądzie albo po tym że ktos cos powiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpoooookY Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 taa na prostej ale zarzucal tylem !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 taa na prostej ale zarzucal tylem !!I co z tego :?: Nie wyszło mu i tyle, to nie wina motocykla. Jak ktos sie wywali na najnowszym i najlepszym motocyklu to tez pwwie ze motocykl jest zły? Wogle ten jednoslad to jedna wilka lipa poczytaj w dziale przy piwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi