Skocz do zawartości

GPZ ODEZWIJCIE SIĘ

Rekomendowane odpowiedzi

Co sie dzieje !!!!!!! :D :banghead:

Niestety jestem zmuszony pozybć sie swojej kawki :( bo wyjeżdzam studiować i pracować do Wa-wy i nie mam gdzie trzymać sprzęta.A nie chce bulić komuś za garaż a po drugie nie wiadomo czy mi zaraz nie zginie :x.Chce ją sprzedać żeby komuś innemusłożyla tak samo jak mi ale nawet nikt nie dzwoni,czyżbypiepezetki były niedoceniane a cena 4500zł to chyba nie jest aż tak dużo??A może zastuj na rynku,kolega ma gsxf 2000 rok i tez nikt nie dzwoni sie nawet zapytać.Co o tym sądzicie ?? Nie chcialem zakladać nowego tematu wiec pisze tutaj.

motorki najlepiej się sprzedają poza sezonem...koniec jesieni i zimą...

zawsze stoją po troche niższych cenach :D

ale to nie oznacza że latem nie da się sprzedac...

a gzie go wystawiłeś w ogłoszeniu :?: allegro, gratka, ebay.pl :?:

napisz coś o nim więcej albo zapodaj jakiś link do ogłoszenia...może ktoś z forum się skusi :banghead:

powodzenia w sprzedaży 8)

kawka wystawiona jest na allegro : http://motoallegro.pl/show_item.php?item=52586065 i jest jeszcze w giełdzie i dizmarze ,świecie motocykli i motocyklu aaa i na ebay.pl.Chyba wiecej nigdzie sie nie da a nawet jak to najpopularniejsze mam juz zalatwione:P.

Witam WSZYSTKICH Gpz-tów bez względu na pojemnosć , a propo cenn na motory wydaje mi się ze wszystkie cenny dostają po dupie dlatego ze można bez problemu przytargać za miedzy motor i to za mniejsza forsę ,a unas na rynku dominują tematy jak kogoś przewalic na maksa ile cofnąć tacho tak zeby jeleń miał komfort ze maszyna jest nie katowana i była uzywana do wozenia laseczek ,rynek bedzie powoli sie nasycał tak jak to jest teraz z autami ,a w okazję to niem co wierzyć tylko cena w miarę ralną jest szansa na sprzedarz ,poczekajmy jeszcze troche a jeszcze bardziej cenny na moto dostana po dupie i skończą sie tematy ze mozna przciąć na motorku kilka tyśączków i zarabiać na barankach ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pozrawiam Gpz-tki ,,,,,,,,Marek 66

ogladałem ogłoszenia i moja kawka jest najbardziej atrakcyjna cenowo bo GPZ bez silnika i nic o dokumentach sie nie wspomina kosztuje 3000zl :/.przeciez to pogrom co sie dzieje.Ludzie mysla ze majac 100 euro w kieszeni kupią w niemczech sprzęt salonowy.Był u mnie jeden koleś po kawke ale nie podobało mu się że opona jest do wymiany ze to duży koszt :D :banghead: .A chciał to kupić dla syna który miał jakiś skuter a motocyklach wiedział tyle co moja prababcia.koleś obdzwonił poł rodziny i znajomych żeby sie zapytac ile kosztuje wymiana opony nio i opona.A na koniec powiedzieli ze ja cos za mało chce bo GPZ-tki drożej chodzą i coś jest nie tak na 100%.Myślałem że go zastrzele. :twisted: .A na koniec powiedział dla synka żeby sie nie martwił ze pojada sobie do niemiec to kupią mu coś.Tylko jestem ciekaw kto tym sprzętem wroci do Polski.Bo jak zaproponowałem dla jego syna przejażdzke to powiedział że sie boi bo On ma skuter i to za dużo dla niego.To po chu* mu cos takiego?? Nie wiem ale kurzyłem sie niemilosiernie bo musiałem rano wstać a mam wakacje i jeszcze z debilami sie urzerać od rana :( :P :banghead: .TAKICH KUPUJĄCYCH TO W RAKIETE WSZYSTKICH WSADZIĆ I W KOSMOS WYTRZELIC. :evil:

Złoty szkoda ze miałeś takich matołów za kiljentów ja miałem też paru kiljentów ale podobnie jak u ciebie było , przychodzi pacjent i mówi ze kupi,, ja do niego czym jezdziłeś a on jawą mustangiem , ja do niego spadaj i mimo ze kładł ciekawa kasę niechciałem mieć barana na sumieniu.A prop kupowania moto w Germani to trzeba pobiegać ale mozma wyrwać ciekawą maszynę za w miare mała kasę ale nieraz trzeba trochę podłubąc i ale zato jak satysfakcja potem .

Złoty nie denerwój się, przeciez masz wakacje . W Niemczech też kombinują jak mogą. każdy chce zarobić , a jak cena jest niska to na 100% motorek mina . Niemcy, Polska ,co za różnica. Zasada jest jedna . Nikt nie sprzedaje dobrego sprzęta. chyba, że dla samej zmiany. Ale jak na polskie warunki, to wielkie ryzyko. Ja w swoją GPZ-tę wsadziłem już tyle szmalu, że kupił bym może coś lepszego, ale czy napewno. Tu przynajmniej wiem , ze mam pewny sprzęt. A, że pojeździł bym ZX to inna para kaloszy. Pozdrawiam nasze nieliczne grono. :D

A wie ktos gdzie mozna garażować motocykle w okolicach powisla w Wa-wie ?? Bo tam bede gdzies mieszkal i tam bym sobie motocykl garażował.Ale to musi byc garaż a nie parking.Jak bym coś takiego znalazł w normalnej cenie bym nie musiał sprzedawać kawki.AA co do niemców i motocykli tam kuowanych to ceny są takie same chyba że ktos kupuje po dzwonie.Jeszcze mam jedno pytano czy za moją kawke 4500zl to dużo ?? Bo może ja sie wydurniam z tą ceną.Sprzet jest naprawde dobry ,wszystko jest naprawde wymienione co było trzeba (oprócz opony).Myślałem że zostane w Białej Podlaskiej i dla tego w nią inwestowałem i robiłem dla siebie.Miał kupić ją ode mnie mój kolega ale napalił sie na zx6r z niemiec sprowadzoną po dzwonie.Nio i teraz ma ,a raczej nie ma kasy a w kawce sie dzieją cuda.Ostatnio zrobił wszystko żeby dało się jeździc (owieweki ma w czesciach ,zegary tez)bez owiewek i zegarów nio i shimma go złapała i kawka znowu do roboty.Nie wiem czemu ludzie napalają sie na młodszego sprzęta ktory czasami jest jeszcze gorszy niż ten starszy.

WITAM!!!

Chlopaki zalamalem sie normalnie :/ chce sprzedac kawke a widze ze Ona na sile chce u mnie zostac.Wczoraj sobie polatalem troszke i nagle kawka zaczela na 3 cylindry chodzic znowu ;) :) wiec zadzwonilem po ojca i zawiezlismy ja odrazu do elektryka bo pomyslalem ze znowu cos zje***.Okazało się ze mam zwalony jeden impulsator.A jak wlozylem impulsator kolegi to juz bylo OK.Wiec to na 100% to.Mam pytanko czy nie macie moze na sprzedaż impulsatorów do giepezetki ??Albo chociaz jednego.Albo macie moze namiary na kogos kto by to mial??Z góry dzieki za help.

Witaj widze ze masz zaj...sty problem ze sprzedarza Kawki no i teraz jesze ten impulsator zdechł , poszukaj może na ALEGRO tam widziałem kawke na częsci .pozdrawiam Marek 66 P.S. ze sprzedarzą jest jak z kobietami ,,kazda ma swojego przeznaczonego kilijenta i tak jest motorkami :lol: