Klaus Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Uvex - Police czy Caberg Fredommto jeden z nich będę miał na krótkie jazdy Caberg Jet czy Nolan (41 chyba bo niepamiętam dokładnie)tego chciałbym kupić na długie wypadyOcywiście nie wszystko naraz Wasza opinia będzie bardzo ważna Bo sprzedawca to nie to samo co użytkownikPozdrawiamKlaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 parę tematów niżej jest odpowiedni temat "Kaski na choppera / cruisera", przeglądnij http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=20795 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 23 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 czytałem, - "Jet" jest tym który narazie jest pewniakiem do nabyciai wystarczy za wszystkie kaskiale ani kszty opini o fredomie lub policjancie - a krótki wypady po mieście czy do pracy mogę postawić na wygląd "Styl INDIAN rok 1950" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Jezdzilem w uveksie- porazka-kiepska jakosc,podatna na zarysowania szybka,trzesacy sie daszek. Teraz jezdze w nolanie N31- jest duuuzo lepiej- polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 ja po latach jazdy w jet'cie, zakupiłem fajny kask /lem progeny/ gdzie z integrala można zrobić jednym ruchem jet'a, przerzucając samą szczękę na tył głowy, pozostawiając szybę z przodu... Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi