Gość Tyrion Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Witam serdecznie, z przyjemnoscią zabrałbym sie z Wami. Dojechałbym z kolegą Hunem, bo jestesmy prawie z jednej wsi:)MarcinTransalp 96' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Szanowni Państwo,Zgodnie z obietnicą informacja:WYJAZD DO MODLINA PRZENIESIONY!!! Jeśli pogoda dopisze, to lecimy do Ciechanowa. Ale, niestety, coraz więcej wskazuje na deszcz w weekend :( Prawdopodobny termin wyjazdu do Modlina to 23 kwietnia (sobota) lub 24 kwietnia (niedziela), ze wskazaniem na niedzielę. Pozdrawiam, Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 W przypadku Modlina nie powinno być problemów z pilnowaniem. Przy bramie stoi wartownik, mozna z nim zagadac , żeby rzucił okiem i poprosił kolegę z następnej zmiany. W przypadku fortów - one są w lasach, rzadko tam ktoś zagląda, poza tym wjeżdżasz motocyklem do środka. Ja jak mogłem to wjeżdżałem do jakiejś poterny, żeby Tenery nie było widać, ale w przypadku kilku lub nastu motorów to się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 kiedy napiszesz czy lecimy czy nie? pogoda moze zrobic kaprys. trzeba wczesniej ustalic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Jak obiecalem, jutro do 12.00 będzie informacja, czy lecimy w niedzielę na Ciechanów (z mojego punktu widzenia zależy to tylko od pogody - byle nie zapowiadali deszczy, pochmurno, jak dla mnie, może być.Jeśli chodzi o wypad do Modlina, to niedziela, 24 kwietnia, jest zdecydowanie bardziej prawdopodobna. Jak się zorientowałem, ogólnie niedziele są bardziej szczęśliwym terminem i chyba tego generalnie będziemy się trzymać.Pozdrawiam,Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Witam,Przejrzałem kilka prognoz pogody i stwierdziłem że aura zapowiada się na niedzielę nie najgorzej. Bez deszczu, trochę słońca, ok. 13 stopni. Zatem JEDZIEMY!!Zbiórka w niedzielę o 10.00 pod Boldorem i pomykamy do Ciechanowa. Powrót ok. 15.00 - 16.00. Nie będziemy jechać gdańską, raczej bocznymi drogami. Prędkość podróżna 100 km/h .Mam prośbę do osób z MGH, które chcą jechać. Proszę o wpisywanie w tym wątku chęci uczestnictwa. Gdy wstanę rano w niedzielę i stwierdzę, że leje, to do 8.00 wyślę do wszystkich, którzy się wpisali SMS z informacją o odwołaniu wyjazdu. Generalnie mam komórki do wszystkich, oprócz Tyriona, który jeszcze nie przesłał do mnie swych danych (Tyrion - prześlij mi na PW swoją komórkę i uzupełnij pozostałe dane). To tylko na wszelki wypadek, gdyby miśki od pogody kłamały jak dziennik telewizyjny w stanie wojennym, bo decyzja o oficjalnej inauguracji wyjazdów zapadła :( Nie zapomnijcie o kasie na zwiedzanie zamku. Po drodze prawdopodobnie coś wszamiemy. Zatem do zobaczenia w niedzielę,HubertpsAby łatwiej było się rozpoznać - będę na ciemnoniebieskiej Hondzie CB 750Drobne uzupełnienie: Trasa do Ciechanowa: Boldor, Legionowo, Wieliszew, Dębe, Nasielsk, Nowe Miasto, Ojrzeń, Ciechanów. Trasę powrotną ustalimy na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 pojechałbym z Wami ale niestety mogę tylko w sobotę, bo w niedzielę muszę już po południu wracać do szczytna. a tam widziałem nawet dwa motocykle (plastiki) i pięęęęęęękne traski na mazurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Eeee ... a co jest w Ciechanowie w miarę ciekawego :( oprócz waszego towarzystwa of course :?: :?: ZbychoXJR1300MW750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 czyli boldor - jagiellonska o 10.00. masz do mnie numer, bo nie pamietam czy podawalem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro36 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Ja oczywiście jadę :lol: o ile nie będzie padało :twisted: . Nie chcę wybrudzić mojej ślicznotki. :D Ona bardzo po deszczu cierpi. :D Melduje sie o 10.00 przy boldor. :!: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Ja bede. do zobaczenia w niedziele pod boldorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 jeśli nie będzie rzucało żabami to będęOla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Jade 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallutkii Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 na mnie tyż możecie liczyc (jak nie bedzie lało, średnia przyjemność śmigac w deszcz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Do wszystkich z Was (którzy się tu wpisali) mam telefony. W Ciechanowie jest spory zamek książąt mazowieckich, nieźle zachowany.PozdrawiamHubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi