Harnaś Opublikowano 19 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 Nawiąże kontakt z motocyklistami z Częstochowy i okolic. W klimacie samów, weteranów, trike, stare japonie itp. :D [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 19 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 ja jestem z czestochowy :D Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Witam fajnie że ktoś się zgłosił. czekamy na więcej i do zobaczenia na trasie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 A ja z pod Częstochwy jeżdże wiśniowym Junakiem i w mojej miejscowości jest nas wiecej :D pozdrawiam i do zobaczyska na trasie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio.S Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Ja tresh ale narazie sie bujam ogarem :D i nas tesh jest wieciej dokładna stała ekipa to 3 może niedługo 4 osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Witam, ja jestem spod Częstochowy i najczęściej pomykam w okolicach Jury. Zapraszam i do zobaczenia na trasie :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Bardzo sie ciesze, że zgłasza sie coraz więcej motocyklistów z częstochowy. Jak będzie nas więcej to może zorganizować jakiś zlocik chłopaków z Częstochowy żebyśmy sie mogli poznać. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Cześć. Również Jestem Z Cz-wy. Mój Pojazd To Niepozorna Jawka 50. Z Tym Zlocikiem Niezły Pomysł Warty Rozważenia :) PoZdRaWiAm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 No może nie trafiam w gusta z pierwszego postu ale też jestem z Cz-wy :( Do zobaczenia na drodze! :) P.S tak mnie naszło... nie myślał ktoś by założyć w naszym kochanym Świetym Mieście chociażby jakąś nieformalną grupę motocyklową ?Przecież jest nas sporo w Cz-wie i okolicach i pewnie z powodzeniem można by coś takiego uczynić :( chyba że już istnieje, ja przynajmniej o takowej nic nie wiem 8) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Raczej chyba nic takiego nie istnieje. Ale to dobry pomysł !!! Uzbierało nas sie już troche może coś pomyślimy o tym zlocie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 ja mogę się pisać na wspólne pośmiganie, spotkanie itd. ale dopiero po wakacjach... do końca maja nie mam zbytnio czasu a w czerwcu wyjeżdżam do roboty i wracam pod koniec sierpnia/pocz.września ;) Pozdro for @ll! 8) P.S tak czy siak napewno się spotkamy, moto nie zając - nie ucieknie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Witam ;) Ja jestem z Zabrza, ale kobietę mam w Częstochowie, więc jestem taki mieszany :P Jako, że medaliki to teraz śląsk, więc zapraszam Was w celach integracyjnych na Forum Ślaskich Motocyklistów, dostępne pod adresem: http://motocykle.slask.pl/forum/ Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Jako' date=' że medaliki to teraz śląsk, więc zapraszam Was w celach integracyjnych na Forum Ślaskich Motocyklistów, dostępne pod adresem:http://motocykle.slask.pl/forum/[/quote'] ja już się tam wprosiłem jakiś czas temu ;) Pozdro :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arakon Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Myszków się wita i melduje ;)Narazie przez brak uprawnień podróżuje tylko w przeciwnym kierunku ale może już niedługo ;) I taki mały off:Możecie mi polecić jakąś dobrą szkołe w Częstochowie. Najlepiej żeby jazdy odbywały się na tym samym sprzęcie co egzamin w WORDzie :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 a w Powitalni zadałem pytanie - Jaką szkołe wybrałeś ;) dobry jestem ;) Osobiście polecam Szkołę Jazdy - Adam Nowak - al. NMP 35 ;) sam tam zdawałem - Pan Robert od kat. A - spoko gość ;) A kosztuje teraz tam 600 PLN - wiem bo kumpel robi. Jeżeli chcesz nr. telefonu itd. to odezwij się na priv. No i co najważniejsze - mają Yamahę TW 125 - czyli taką jak jest na egaminie w WORDzie ( http://www.word.czest.pl ) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi