enduroguy Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 Widzicie jak wplywam na ludzi hehe?? :( No tak trzymaj! Kiedys na forum byl link do swietnej strony! CAla opisywala jak kupic motocykl. Kolesie opisywali swoje przygody z zakupem motoru. Az mi sie wierzyc nie chcialo w jakie to sposoby ludzi maskuja wady motocykla. Poszukaj w wyszukiwarce, napewno cos bedzie...PozdroP.S. Zobaczcie ile jestem dni na forum :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 (...) chociaz jeden mi napisac :(Tu przychodzi mi namysl tylko jedno "Mów do słupa (...)" Eh :/ Pzdr normalne ludki 4umowe. Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasieka Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 Panowie wreszcie coś się dzieje..Za chwile zaczniecie sobie ubliżać jak w knajpie ...Kupa śmiechu..Tym panom już podziękujemu..Dzieci do łóżeczek.Jak człowiek chce dobrze to na drugi raz nie napisze w obronie,czy ze zrozumieniem dla młodego a zacznie czytać bardziej interesujące posty..A swoją drogą forum to forum, jeden ma problem inni mieli go wcześniej i dają odp..ale trochę myslenia nikomu nie zaszkodzi.Bols2 zwracam wyjątkowo honor, a Ty młody ostygnij i zanim napiszesz pokombinuj albo polataj po forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 Ale dzieki za wszystko !! chociaz jeden mi napisac Na pierwszej stronie tego postu Kleszcz dał link do opisu zakupu motocykla na przykładzie DT który sam zrobił. Tam jest to opisane bardzo fachowo i dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 14 Marca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 Ehhh chłopaki, chłopaki... Serio myślicie żem ślepy?OK, hormony się wybuzowały? Para z łebków odeszła?To extra.Temat blokuję, dupa wyszła a nie porady. Gdyby nie odnośnik do tematu kleszcza byłaby dupa i to zbita. Kolega HubZG ma ostrzeżenie, ale na PW na razie. Pare innych osób do pogawędki na PW też widzę :roll:Reszta starszych stażem na forum... proszę uczcie zasad nowych na PW lub dawajcie sygnał że coś jest nie tak, bo dyskusja z wieloma osobami (głownie młodymi wiekiem, ale to nie jest regułą) na forum publicznym zwykle obraca się w taką jak ta pyskówkę.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi