wojciechnowak Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 wpisuje sie jako pierwszy na liste, urlop zalatwiony, pozwolenie u wladcy pantofli tez :D , teraz tylko brak zestawu napedowego na czas moze mi pokrzyzowac plany, ale ma byc juz jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Panowie konkrety , lista uczestników pacyfikacji !!!trza robic bo czasu coraz mniejok, ale co z paniami 8O innymi słowy, Pipcyk, gdzie mianowicie te domki i na jakich zasadach??? Przepraszam najmocniej :oops: Jak mogłem zapomnieć. Osrodek jest tu:ośrodek w Tyrlawie Solnej http://www.bieszczady.pl/portal/html/ofert...p?strona=tyrawa Na Sanem oczywiście , domki jeszcze są, ceny od 15 zł od osoby. Jest knajpa na ośrodku i parking strzeżony. Miejsce na ognisko i możliwość wyżywienia. Ponieważ wyszedłem ostatnio delikatnie mówiąc na niesłowna osobę, kazdy sobie rzepke skrobie czyli indywidualnie rezerwuje domki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 czy coś wiadomo o 'składzie' forumowiczów na ten wyjazd? pewnie w końcu pojadę sama, a że domki 4-5 osobowe, więc chętnie bym się do kogoś dołączyła...Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 wpisuje sie jako pierwszy na liste' date=' urlop zalatwiony, pozwolenie u wladcy pantofli tez ;) , teraz tylko brak zestawu napedowego na czas moze mi pokrzyzowac plany, ale ma byc juz jutro.[/quote'] zestawu napedowego nadal brak, dostatwca cos sciemnia, chyba k***a nie pojade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi