PGR Opublikowano 14 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 Pablo ale Bielany k. Oświęcimia to też spory kawał z Poznania a ten zlot ma hcarakter okręgówki nie extra klasy więc nie wiem czy by Ci się opłacało... a Lwów to po drodze przez Bieszczady... i terminowo sie obydwie propozycje fajnie ukladają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 Eeee niech Pablo2x przyjedzie do Bielawy to bedzie trza go zalac w trupa :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 PGR- no i własnie małe regionalne zloty sa najlepsze bo to jest atrakcja sezonu schodzi sie cała miejscowosc zeby popatrzec na motocylei i motocyklistów a laski majtki przez głowe ściagaja ;) Timac jak bielawa bedzie w majowy weekend to przyjade ta a nie do lwowa ale nie licz na to że mnie spijesz w trupa predzej sam padniesz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 majowy łikendzik to oczywiście SZYMANY!!!!!!!!!!!;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 PGR- no i własnie małe regionalne zloty sa najlepsze bo to jest atrakcja sezonu schodzi sie cała miejscowosc zeby popatrzec na motocylei i motocyklistów a laski majtki przez głowe ściagaja ;) I o to wlasnie chodzi!!! 8) A na zlocie w Bielanach latwych towarow nie brakuje :twisted: PS.Timac jak zwykle myli Bielawe z Bielanami :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 Zapowiada się, że ja w dłuższy łikend wyląduję chyba w Pradze :roll: podobno nocne klubiki są całkiem całkiem - i w związku z tym Bieszczady w tym roku mnie nie zobaczą :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 Baza ludzi z mgły... 8) Trza tam na browar koniecznie wpaśc i tym razem kupuje koszulke :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 18 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 a szkoda że Bieszczady Cie nie zobaczą, bo zapewne Kozak z Bazy tęskni za Tobą niesamowićie, ugryzłby tu i tam :DKozak jak kozak ale zaś mi się przypomniała to ochydna cola bieszczadzka TFUUUU :D PGR - to w zeszłym roku nie kupiłeś koszulinki ??? Polecam, fajna jest :lapagora: a co do browarów tam, to od razu możecie sobie nocleg zamówić (jest gdzie) bo jak się tam siedzi to bardzo szybko ranek nadchodzi 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 Miałem do wyboru koszulinke albo 5 piw i zgadnij co wybrałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 18 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 W tym czasie planowalem wypad do Sanoka, wiec pewnie troche pokrece sie po gorkach :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Ja urlopik mam juz zaplanowany!29go kwietnia jade z kolega motocyklami pod Katowice na Zlot FC 2005 i tam pokrece sie kolo 2 - 3 dni, a potem lecimy w Bieszczady, gdzie kolega ma zalatwione zakwaterowanie u znajomego. Tam tez posiedzimy ze 3 - 4 dni.Wiec dajcie znac co ustalicie, to chetnie sie z Wami powłóczymy po traskach bieszczadzkich.W zeszłym roku bylo super i nawet pogoda byla nie najgorsza. Mozna powiedziec ze Bieszczady byly oblezone przez motocyklistów. PozdrowionkaDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Dual a pamietasz jak chcielismy Ci lusterka poodkrecac zebys mial maksymalna o 5 większa jak nie mogłes na Busie nadążyć za nami :?: :P 8) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Marca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Przypomniały mi się pierogi :twisted:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 No PGRku swietnie było a pierogi tez extra.Niestety maksymalna nie ma w Bieszczadach znaczenia, a raczej zwinność motocykla :PPPNo PGRku ja pamietam dluzszy postój jak walczylismy z ta twoja maszynka!Wogole bylo extra, szkoda ze tak krótko! Z przyjemnoscia wroce w tym roku na tamte traski! PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Tym razem założę podwójny filtr paliwa przed samym wyjazdem więc będzie GITARA :!: 8) Ach te winkielki, wreszcie środek opony odpoczął sobie i ranty nabrały czarnego koloru :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi