Yogi Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 jak to? to karbon mozna polozyc? w sensie jak lakier sie kładzie? myslalem ze to trzeba robić coś jak laminat - forma itd.a oto moj tlumik: http://www.speedpro.de/eaglem-7/eaglem7.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Fat, tak tak robił Sebastian, którego usługi w kwestii kładzenia karbonu szczerzse polecam bo robi dobrze i tanio. pzdrfajnie, ciesze sie, ze moglem pomoc. Yogi - tak, na w miare plaskie powierzchnie carbon sie "kladzie" i potem mozna z nim robic co dusza zapragnie. Tzn. lakierowac, zalewac jakas zywica (np. jako tankpad) itp. W przypadku bardziej skoplikowanych powierzchni, z duza iloscia krzywizn (np. felgi) to juz zdecydowanie laminaty. Ale to wyzsza szkola jazdy :D Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3ft Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Zapodam fotki jak całość będzie złożona do kupy. Zobaczymy czy młodymz napisze wtedy coś o akumulatorku :D :twisted: (joke)pzdrpewnie sie powstrzyma bo masz kolorowy nick na forum :D 8) heheh...ale ja nie omieszkam zamiescic naszej nagranej rozmowy ze "skype" jak gadalimy o logo b..... pewnej firmy :D :D :D :D :D :D :D (joke)P.S. mlodymz z tym akumulatorem...buehehheeh :!: P.S.' Andi wyluzuj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 9 Marca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Zapodam fotki jak całość będzie złożona do kupy. Zobaczymy czy młodymz napisze wtedy coś o akumulatorku :D :twisted: (joke)pzdrpewnie sie powstrzyma bo masz kolorowy nick na forum :D 8) heheh...ale ja nie omieszkam zamiescic naszej nagranej rozmowy ze "skype" jak gadalimy o logo b..... pewnej firmy :D :D :D :D :D :D :D (joke) Ty sie nie mondruj ino rób, wyklejaj, maluj, poleruj felgi coby do portfolio Twojej firmy trafiły :D :lol: :lol: Będzie się czym pochwalić bo Twoja koncepcja jest zajebiście zajebista :D Sie doczekać już nie mogę :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 Zapodam fotki jak całość będzie złożona do kupy. Zobaczymy czy młodymz napisze wtedy coś o akumulatorku ;) :twisted: (joke)pzdrpewnie sie powstrzyma bo masz kolorowy nick na forum :P 8) heheh...ale ja nie omieszkam zamiescic naszej nagranej rozmowy ze "skype" jak gadalimy o logo b..... pewnej firmy :P :P ;) :P :D :D :D (joke) Ty sie nie mondruj ino rób' date=' wyklejaj, maluj, poleruj felgi coby do portfolio Twojej firmy trafiły ;) :lol: :lol: Będzie się czym pochwalić bo Twoja koncepcja jest zajebiście zajebista :D Sie doczekać już nie mogę ;) pzdr[/quote'] ostatnio miałem okazję zapoznać się z tą koncepcja "nowych" felg :roll: 8O no i oniemiałem takiego pomusłu to ja jeszcze nie wiedziałem nigdzie na projekcie to wygląda SUPEROS BOMBASTICOS 8O :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Marca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 ostatnio miałem okazję zapoznać się z tą koncepcja "nowych" felg no i oniemiałem takiego pomusłu to ja jeszcze nie wiedziałem nigdzie na projekcie to wygląda SUPEROS BOMBASTICOS Nooo marco jak iść na całość to na całość co??? :lol::lol::lol: L3ft, jak tam świąteczne polerowanie? ;):P:P Hehheee żartuję, gdyby nie ta łapa w gipsie.. :cry: Sie tych felg doczekać nie mogę! :Ppzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 Sie tych felg doczekać nie mogę! ;)pzdrpamiętaj abyś zdążył do 23.04bo z tego co wiedziałem to robota daleko w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wally Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 Andi gratuluje maszynki no i nowego zakupu :!: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3ft Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 Sie tych felg doczekać nie mogę! :clap:pzdrpamiętaj abyś zdążył do 23.04bo z tego co wiedziałem to robota daleko w lesieTE !! TE !! no halo halo !! momento dwoje sie i troje tak?? madafaka no kurna chyba warto przylozyc sie i zrobic tot nalezycie jak byc powinno a nie jakąś bardache odpierdziellac :clap: pogadamy jak Dominik zapoda fotki felg juz po wszystkim HA !! wtedy dopiero czapki z głów polecą :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Sie tych felg doczekać nie mogę! ;)pzdrpamiętaj abyś zdążył do 23.04bo z tego co wiedziałem to robota daleko w lesieTE !! TE !! no halo halo !! momento dwoje sie i troje tak?? madafaka no kurna chyba warto przylozyc sie i zrobic tot nalezycie jak byc powinno a nie jakąś bardache odpierdziellac :clap: pogadamy jak Dominik zapoda fotki felg juz po wszystkim HA !! wtedy dopiero czapki z głów polecą :clap: co do polerki no to przecież wiadomo, że fachowiec przy pracy i napewno będzie pięknie :lol: nie wiadomo jak lakiernik poradzi sobie z tym zadaniem :roll: a co do projektu to już mówiłem że WYPAS oby się tylko wszytsko udałomi przecież juz szczena opadła jak to zobaczyłem :o 8O a czapki nie zdjełem bo akurat było już ci*ło i nie miałem :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi