Skocz do zawartości

Nowy Tlumik juz zamontowany.

Andi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Fat, tak tak robił Sebastian, którego usługi w kwestii kładzenia karbonu szczerzse polecam bo robi dobrze i tanio. pzdr

fajnie, ciesze sie, ze moglem pomoc.

Yogi - tak, na w miare plaskie powierzchnie carbon sie "kladzie" i potem mozna z nim robic co dusza zapragnie. Tzn. lakierowac, zalewac jakas zywica (np. jako tankpad) itp. W przypadku bardziej skoplikowanych powierzchni, z duza iloscia krzywizn (np. felgi) to juz zdecydowanie laminaty. Ale to wyzsza szkola jazdy :D

Zapodam fotki jak całość będzie złożona do kupy. Zobaczymy czy młodymz napisze wtedy coś o akumulatorku  :D  :twisted: (joke)

pzdr

pewnie sie powstrzyma bo masz kolorowy nick na forum :D 8) heheh...

ale ja nie omieszkam zamiescic naszej nagranej rozmowy ze "skype" jak gadalimy o logo b..... pewnej firmy :D :D :D :D :D :D :D (joke)

P.S. mlodymz z tym akumulatorem...buehehheeh :!:

P.S.' Andi wyluzuj :D

• Administrator

Zapodam fotki jak całość będzie złożona do kupy. Zobaczymy czy młodymz napisze wtedy coś o akumulatorku  :D  :twisted: (joke)

pzdr

pewnie sie powstrzyma bo masz kolorowy nick na forum :D 8) heheh...

ale ja nie omieszkam zamiescic naszej nagranej rozmowy ze "skype" jak gadalimy o logo b..... pewnej firmy :D :D :D :D :D :D :D (joke)

Ty sie nie mondruj ino rób, wyklejaj, maluj, poleruj felgi coby do portfolio Twojej firmy trafiły :D :lol: :lol: Będzie się czym pochwalić bo Twoja koncepcja jest zajebiście zajebista :D

Sie doczekać już nie mogę :D

pzdr

• 3 tygodnie później...

Zapodam fotki jak całość będzie złożona do kupy. Zobaczymy czy młodymz napisze wtedy coś o akumulatorku ;) :twisted: (joke)

pzdr

pewnie sie powstrzyma bo masz kolorowy nick na forum :P 8) heheh...

ale ja nie omieszkam zamiescic naszej nagranej rozmowy ze "skype" jak gadalimy o logo b..... pewnej firmy :P :P ;) :P :D :D :D (joke)

Ty sie nie mondruj ino rób' date=' wyklejaj, maluj, poleruj felgi coby do portfolio Twojej firmy trafiły ;) :lol: :lol: Będzie się czym pochwalić bo Twoja koncepcja jest zajebiście zajebista :D

Sie doczekać już nie mogę ;)

pzdr[/quote']

ostatnio miałem okazję zapoznać się z tą koncepcja "nowych" felg :roll: 8O

no i oniemiałem takiego pomusłu to ja jeszcze nie wiedziałem nigdzie

na projekcie to wygląda SUPEROS BOMBASTICOS 8O :o

• Administrator

ostatnio miałem okazję zapoznać się z tą koncepcja "nowych" felg

no i oniemiałem takiego pomusłu to ja jeszcze nie wiedziałem nigdzie

na projekcie to wygląda SUPEROS BOMBASTICOS

Nooo marco jak iść na całość to na całość co??? :lol::lol::lol:

L3ft, jak tam świąteczne polerowanie? ;):P:P Hehheee żartuję, gdyby nie ta łapa w gipsie.. :cry:

Sie tych felg doczekać nie mogę! :P

pzdr

Sie tych felg doczekać nie mogę! :clap:

pzdr

pamiętaj abyś zdążył do 23.04

bo z tego co wiedziałem to robota daleko w lesie

TE !! TE !! no halo halo !! momento dwoje sie i troje tak?? madafaka no kurna chyba warto przylozyc sie i zrobic tot nalezycie jak byc powinno a nie jakąś bardache odpierdziellac :clap: pogadamy jak Dominik zapoda fotki felg juz po wszystkim HA !! wtedy dopiero czapki z głów polecą :clap:

Sie tych felg doczekać nie mogę! ;)

pzdr

pamiętaj abyś zdążył do 23.04

bo z tego co wiedziałem to robota daleko w lesie

TE !! TE !! no halo halo !! momento dwoje sie i troje tak?? madafaka no kurna chyba warto przylozyc sie i zrobic tot nalezycie jak byc powinno a nie jakąś bardache odpierdziellac :clap: pogadamy jak Dominik zapoda fotki felg juz po wszystkim HA !! wtedy dopiero czapki z głów polecą :clap:

co do polerki no to przecież wiadomo, że fachowiec przy pracy i napewno będzie pięknie :lol:

nie wiadomo jak lakiernik poradzi sobie z tym zadaniem :roll:

a co do projektu to już mówiłem że WYPAS oby się tylko wszytsko udało

mi przecież juz szczena opadła jak to zobaczyłem :o 8O

a czapki nie zdjełem bo akurat było już ci*ło i nie miałem :clap: