adam87 Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Jejujeju!! Dzieki, ze mnie poinformowałeś Co ja bym bez Ciebie zrobił Adamie. hehe no to jak chcesz wyrobic sobie prawko w wieku 15 lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 No u mnie raczej tez w okolicy nigdzie nie ma zawodów amatorskich, szkoda, bardzo bym chciał w takich zawodach pojezdzic a co do Dt czy MTX to mysle, ze CZ miała by naprawde duze szanse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 cz cross jaki to łańcuch ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Dokładnie to nie wiem zamówiłem go do swojej CZ 125, ale okazało się, ze jest za luźny, opakowanie też raczej nie jest oryginalne, ale jest kartka "5/8-3/8 102" czy jakos tak. Łańcuch jest nowy dołanczam do niego jeszcze rolke. A co jesteś zainteresowany? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Musze wymienić w swojej crce, ale wątpie żeby pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 No nie wiem, ale jest naprawde mocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 No nie wiem, ale jest naprawde mocny. Reklama dźwignią handlu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 26 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 to ja odświerze temat bo mam pare pytan dotyczących zawodów MOTOCTOSSOWYCH.powiedzcie mi jakie są wymagania jeśli chodzi o motocykl. wiem tylko że motocykl musi spełniac wymogi dotyczące głośnosci, ale nic poza tym nie wiem.czy musze posiadac jakiekolwiek dokumenty motocykla? prawka to chyba nie musze miec, wiadomo. na stronie pzm w regulaminie piszą że formularz zgłoszeniowy do zawodów trzeba wysłac 14 dni przed rozpoczeciem zawodów. czy tak jest w praktyce czy mozna sie zgłosic dopiero na miejscu? moze ktoś z forum startowal w pucharze MX i mi powie jak wygląda przeglad techniczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 26 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 Ja tez mam pewne pytanko . Czy ktos zna jakas stronke na ktorej sa podane wszystkie imprezy cross country ( gdzie sie odbywaja ,data itp ) bo bardzo chetnie wzial bym udzial w takich zawodach . Moze nawet ktos wie kiedy w okolicach Wroclawia i Poznania odbywaja sie takie zawody. Ja na YZ tez scigal bym sie z dt mtx ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 26 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 jak chcesz zawody enduro to na stronce www.enduro.plmasz kalendarzyk, jak cie interesuje to bodajze 16 kwietnia w Obornikach (to jest obok Poznania) sa zawody Enduro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 Ja na YZ tez scigal bym sie z dt mtx ??W zawodach crosscountry TAK ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 26 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 to tez szanse mial bym z nimi 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Mógłby ktoś napisać jakie są klasy w amatorskich zawodach enduro? Przymierzam się do kupna Suzuki DR 650R i się zastanawiam czy tym też można startować w takich rajdach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 W siemiatyczach wiem ze mozna bylo, chyba na kazdym motocyklu enduro mozna, jedyny problem to jakiej krzepy potrzeba zeby na takiej kozie probowac dorownac motocyklom ktore waza lekko ponad 100 kg :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 a ja mógłbym wystartowac aprilią rx 80 ;):P i gdzie jest tkai rajd na śląsku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi