PGR Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 tem temat sie powtarza moi drodzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 HEHEHEHE no i po raz koelejny miałem rację mimo, że tam nie byłem :lol: :lol: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 właśnie wróciłem z kina: najzajebistszy film jaki widziałem!! polecam wszyskim!!!!! idę jeszcze raz choćby jutro!!!!!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 3 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 W zwiazku z faktem, ze juz jutro jest piatek, chcialabym wiedziec, kto podpisuje sie pod pojsciem do kina :) Zainteresowanych zapraszam na GG: 2052594, Pozdrawiam. Marta (Lisena) PS: Proponuje Greedo, zebys otworzyl swoj fanklub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 4 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2005 W zwiazku z faktem, ze juz jutro jest piatek, chcialabym wiedziec, kto podpisuje sie pod pojsciem do kina :) Zainteresowanych zapraszam na GG: 2052594, Pozdrawiam. Marta (Lisena) Ja niestety odpadam - w Warszawie będę najwcześniej w sobotę późnym popołudniem. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 6 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 Szkoda, że nikt nie wyraził większej ochoty na bardziej czynne spędzenie czasu w bliższym towarzystwie ludzi zafascynowanych motocyklami. Liczyłam na szersze zainteresowanie tą propozycją. Widocznie wolicie pójść do pubu i się nachlać, że tak powiem. Ja wolę mieć pewną odskocznię od codziennej rutyny. Pozdrawiam,Marta (Lisena) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 "odskocznia od codziennosci" , acha to sie teraz tak nazywa:D. A film nawet mi sie podobal:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Ja do Warszawy dotarłem padnięty dopiero w sobotę po południu, tak więc nie mogłem wybrać się w piątek. Postaram się jednak w najbliższym czasie nadrobić zaległości kinowe. Na temat "Dzienników Motocyklowych" czytałem kilka recenzji i chyba nie omieszkam ich obejrzeć. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi