J.Pastor Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Używam tłoki z Almotu w moim Draniu. Nie puchną tak jak ruskie / te nadają się tylko na popielniczkę/. Ale różnica na wadze była 4 gramy.......Podpiłowałem trochę na płaszczu. Nie maja offsetu, są robione na wzór oryginalnych uralowskich, czyli na 4 pierścienie. Luzy na zamkach pierścieni 0,5 - 1 mm / duży rozrzut /. Ogólnie są lepsze, ale z dokładnością w Almocie jest różnie. Gdy powiedziałem to gościowi przez telefon to powiedział żebym odesłał wszystkie 4 tłoki /!!!/ to on je sprawdzi. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 chyba pierścienie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Moje zdanie na temat tlokow uralowskich-zawsze montuje oryginalne, bez offsetu-czy to u mnie w motocyklu, czy to u klientow i nigdy nie bylo z nimi klopotow (kupuje u Skwary-naprawde spoko gosc). Co do Kedziery - popieram Matolusza, mialem koedys podobnie z tym wlacznikiem stopu, zamowilem jeden a on mi przyslal dwa po 35 zeta, uszczelniacze przodu wyslal 3 choc zamowilem 2, i cos jeszcze bylo wtedy nie tak-nie pamietam juz.. jak placilem za paczke to mi kopara opadla.. P0otem go telefonicznie zjechalem ale on twierdzil ze tak zamowilem. Kazal mi odeslac te nadmiary i mial oddac kase, okazalo sie ze nie przyjal w ogole przesylki i wrocila do mnie na moj koszt.. Generalnie odradzam wszelkich kontaktow z tym gosciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi