andrzejtomecki Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 witamszukam kasku na enduro w cenie 500-600zlchcialbym sie zapytac co sadzicie o tym kasku?http://www.tnt-motocykle.pl/e-shop/tnt_sho...hop.php?id=1333chcialbym go kupic jednakze nie wiem czy bedzie to dobry wybór :P moze polecacie jakis inny ?wielkosc "L" rowna sie jaki obwod glowy? :roll: dzieki :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 ROZMIARY KASKÓW (OBWÓD GŁOWY; ROZMIAR)49-50; XXXS51-52; XXS53-54; XS55-56; S57-58; M59-60; L61-62; XL63-64; XXL prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 15 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 ok dzieki,a co do kasku to myslicie ze moze byc? :?: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 Przymierzałem ten kask i nawet miałem go wziąśc ale udało mi sie bardzo tanio kupic sharka który był lzejszy. gdyby nie to to wziołbym AGV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 Liczy sie bezpieczenstwo.Takze na zdrowiu nieoszczedzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3ft Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 bryNie zawsze droższy oznacza lepszy lub bezpieczniejszy... :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 18 Lutego 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 Średnio-dobry kask.Dobra firma, ale model raczej niższy.Relacja cena-jakość zadowalająca.Ten kask jest niezly, jezdziłem w nim. To co mnie wkurzalo i zdecydowalo że w końcu go oddalem to to, że jest mało wygodny. Jak się go wkłada na głowę to aż uszy bolą, chociaż wcale nie jest tak dopasowany do garnka jak Arai. Jak sie go zdejmuje z glowy to znowu uszy bolą. Aha - i uszy mam standardowe, znaczy się w wielu innych kaskach nie bolą przy zdejmowaniu i zakładaniu skorupy.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi