focus77 Opublikowano 13 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 Gratulacje ! Fajny sprzęcik :lapagora: ;) Niech służy jak najlepiej :D To zdrówko za noego sprzęta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinecha Opublikowano 13 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 Musze się pochwalić że widziałem tego wyczyna już na żywo ;) naprawde super sprzęcik.Filu jeszcze raz gratuluje nareszcie coś kupiłeś. To co kiedy sprawdzamy co potrafi ten "złom" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 13 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 Gratuluje wyboru . Piekna sztuka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 13 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 sprzecik jak sie patrzy :] teraz tylko jezdzic jezdzic jezdzic .............. p.s. gdzie mozna kupic taki oryginalny licznik ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 13 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 sprzecik jak sie patrzy :] teraz tylko jezdzic jezdzic jezdzic .............. p.s. gdzie mozna kupic taki oryginalny licznik ??? Dzięki dzieki :P Licznik mozna kupić tak jak i każdą śrubke do KTM'a w autoryzowanym punkcie dealerskim.Nie wiem czy wiecie, ale dostałem do KTM'a fiszki, na których mam każdą śrubkę, i poprostu można zamówić wszystko, nawet czesc, jakiejś cześci jeżeli jest rozbieralna, dodatkowo na każdej jest wybity nr katalogowy w fiszkach tak samo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natha Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 Widze, ze wybrales ten niewlasciwy kolor - pomaranczowy :D, ale sztuka fajna.Razem w Wojtkiem /bassride/ gratulujemy sprzeta i zyczymy Ci sukcesow w zawodach. Pewnie dasz rad eEnduromanowi !!No i nie zapominaj chwalic sie nam sukcesami :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 gratuluje, zaje**** maszyna, na podobna poluje tylko starsza bo na ten rocznik to kasy nie mam, jak mozna wiedziec to ile sie wykosztowales?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoR6 Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 Kupiles moze tego KTM z Piaseczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 15 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 Kupiles moze tego KTM z Piaseczna. Nie, A o którym mówisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoR6 Opublikowano 16 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 Byl do sprzedania Ktm EXC 125 z 2001 za dobre pieniadze do tego dwa komplety plastkiow ,kol itp w dobrym stanie .Mialem go kupic ale kupielm jednak cos innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 16 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 no to i ja sie przylacze, gratuluje zakupu, oby moto ci dlugo sluzylo i nioslo cie na szczyty podium :P ;) :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 16 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 Byl do sprzedania Ktm EXC 125 z 2001 za dobre pieniadze do tego dwa komplety plastkiow ,kol itp w dobrym stanie .Mialem go kupic ale kupielm jednak cos innego.To chyba Plocho kupil tego KTM-a i to bylo EXE a nie EXC :D . Kupil tez z drugim kompletem plastikow i opon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 16 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 Byl do sprzedania Ktm EXC 125 z 2001 za dobre pieniadze do tego dwa komplety plastkiow ' date='kol itp w dobrym stanie .Mialem go kupic ale kupielm jednak cos innego.[/quote'] Hehe, A co kupiłeś jeśli wolno spytać..Widze, ze jestes z Lublina, a ja tego KTM'a własnie z Lublina kupiłem :P A tak co do tematu, To Panowie ( i panie (Natha 8) ) prosze nie nabijać sobei postó i nie odbiegac od tematu ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 Gratuluje Filu nowej maszyny, niech Ci służy jak najlepiej.Brakuje mi tu jeszcze tylko fotek tego sprzęta w okolicznościach do których został stworzony. Bo narazie to "polski film" brak akcji :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 17 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 Gratuluje Filu nowej maszyny, niech Ci służy jak najlepiej.Brakuje mi tu jeszcze tylko fotek tego sprzęta w okolicznościach do których został stworzony. Bo narazie to "polski film" brak akcji :P No niestety narazie to zrobiłem nim 3km :? Z dnia na dzień krew mnie zalewa coraz bardziej, ponieważ to białegówno cały czas pada :D Dzisiaj to już w ogóle maksymalne przegięciem pada jak głupi cały dzień.Coraz częściej myśle, zeby zrobić kolce, ale niestety nie mam jakiś zjechanych opon :? A ty Bary jaktam zadowolony ze sprzeta, nie zmieniasz?LAtasz coś w zime? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi