belzebub Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 ostatnio przegladalem allegro i tak mnie skusilo aby zobaczyc jak w cenach stoja MZ.patrzcie jaka fure znalazlem :lol: :lol: :lol: :lol: 8O 8O 8O 8O ;) ;) ;) :D :D PO PROSTU MASAKRA.... NO WIECIE KAZDA DUPA JEGO BUAHAHAHAPOWIEŚCIE MNIE ALE JA BYM ZA TO NAWET 1 ZL NIE DAL... NO CHYBA ZE NA CZESCI HIHIHIH http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=41937297 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solo Opublikowano 13 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 Heh...Widac ze albo gosc ma problem zeby to sprzedac albo przechodzi z raczki do raczki....Juz od dawna jest na allegro.Co do wygladu to coz..trzeba miec fantazje (i pewnie pieniadze);) ale o gustach sie nie dyskutuje i juz.Subiektywna opinia moja jest taka ze mi sie nie podoba..;)Ale moze komus..kto wie kto wie.... Pozdrawiam Tworcze talenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 13 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 o gustach sie niedyskutuje ale to totalne bezguscie :twisted: btw: rok temu zaczynal od 2500zl chyba jak nie wiecej jest to we wszystkich gazetach nikt tego niechce i dobrze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 13 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 Czolem! Ciekawe jak sie to to cudo odpala ;).Rasowy plastik, pali tylko z pycha :lol: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 Na pierwszym zdjęciu widać szczelinę na kopniaka :D Ale gówno jest nieziemskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 Ścigera jak sie patrzy :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 na takie cudo szkoda nawet nazwy rat bike, ale wieś bajk pasuje idealnie :twisted: a najlepszy jest opis:Fajną sprawą (oprócz wyglądu)... :mrgreen: , hampel jest brzytwa!!!!,Mechaniczny regulator napięcia (droższy od elektronicznego i o niebo lepszy, bo moża go praktycznie dożywotnio regulować a elektronik jak padnie to już koniec)... - niezla teoria :mrgreen: Był jeżdzony na czerwonym oleju półsyntetycznym , a nie na miksolu!! - tu chyba za malo wykrzyknikow jeszcze :D :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 Był jeżdzony na czerwonym oleju półsyntetycznym , Czerwone sa najlepsze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 14 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 coz tutaj mowic CHLOP ma fantazje hihihia ten maluch co obok stoi to ze full tiunink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sputnick Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 a ten maluch co obok stoi to ze full tiuninkbo to wogole nie jest maluch :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 14 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 a tak odchodzac od tematu to interesuje mnie kto posiada na tym forum MZ ( niekoniecznie MZ - byle 2T ) i jest ze swietokrzyskiego ??tak sobie pomyslalem ze moze by w wakacje wykombinowal jakie spotkanie np : na zlocie w Połańcu ?? POZDRAWIAM !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pader Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 Ciekawe jak sie to to cudo odpala :P. Jak to jak rozbiera się go, odpala a potem składa i modli żaby niezgasł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 http://www.bikepics.com/members/wuerzet/89etz150/tez sie kiedys pokierowalem fantazja...ale poprostu z braku czasu musze sprzedac moja niedokonczona ecie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 19 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 czyzby owiewka od yamahy XJ ??ale ty chyba nie miales w planach zabudowac calego moto a po drugie ten z allegro jest badziewnie zrobiony...takie moje zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 Owiewka z GPZ, a lampa z GSX :)ale ja chcialem pozmieniac duzo w MZ ale nie zrobic takiej puszki jezdzacej jak ten koles z allegro ;/ najlepiej u niego wygladaja koła :D takie malutkie sa w porownaniu ze wszytskim (juz mogl wziac 18' z MZ 250!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi