Cotlet Opublikowano 24 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2005 Thanks - I'm ołkej juł bijacz :) Kruca jak sobie pomysle ze juz jutro zobacze tych zjebow z Bogatyni to mnie na watrobie uciska! Wrocek potraktujemy jako przedbiegi przed Rybnikiem :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 24 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2005 teraz to za rączke chcesz złapać :P :twisted: No cuż... pokażemy, jak to przyszła inteligencja narodu, kształcąca się we wrocku potrafi się zalać:P :twisted: :twisted: :twisted: P.S. czyli pozycja stragiczna:):):) PASDNIJ :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 24 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2005 Wielka szkoda, że w ten weekend mnie nie we Wrocku, bo nie bede pił z wami:(:) w takim razie do zobaczenia w rybniku :D :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 24 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2005 oj widze ze naprawde szykuje sie cos duzo gorszego niz w zeszłym roku :twisted: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 24 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2005 sie boje 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 Stary jak sie boisz to chyba żes imprezy pomylil bo to nie dzampa dla mientkich :):twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 Ja sie kurde starsi panowie już chartuj:D:D co tydzień ktoś ma urodzinki.....9 marca ja mam :P:D14 kumpela 18 kumpel 22 kumpel i 24 kumpela.....wiec do kwietnia sie zachartuje ze zobaczycie....wy będziecie spali :P a ja wytrzymie do rana bez spania...niah niah niah ......chartujcie sie już :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 Czolem! Ja tez sie hartuje ;) Wczoraj zjadlem cukierka z rumem! Film mi sie urwal ;)A dzisiaj na klina rano zjadlem drugiego i przed chwila sie obudzilem na KACU :P ;) ;) ;) A u Was jak przygotowania do zlotu ;)? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 ooo Panie starej kadry nie przeciągniesz...8) Zanim wypijesz tyle ile Darek w swoim zyciu to jeszcze Wisła ze cztery razy przepłynie swoim korytem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 Stary jak sie boisz to chyba żes imprezy pomylil bo to nie dzampa dla mientkich ;):twisted: spoko dam rade bede jak Roman Bratny :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 Po pierwsze primo to dzięki mnie Wink termin (specjalnie dla Ciebie mimo Kielecka myndo Razz ) Hehehe,sie ciesze jak nie wiem i co,wszak jako jedyny Członek Świętokrzyskiego Niskopiennego Górskiego Czapteru Południa muszem być ;);) A Beata chyba nie pojedzie ze mną,bo sie do matury bedzie uczyć.I może dobrze,bo by znowu takie numery jak w Zdyni odstawiała http://www.steelrosesmcpoland.pl/pages/Fil...hpM5y8ot_68.jpg;);)Tak więc,nie mając sie kim opiekować będę mógł w spokoju oddać sie rozpuśc...ekh,tzn. zabawie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruchcio Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 jak zapowiadacie takie mocna jampreze to mam nadzieje ze bedzie specjalne miejsce wyznaczone w ktore bedzie mzna sie wyproznic ale nie odbytem tylko druga strona przewodu pokarmowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 gruchcio nie ma takiej opcji :lol: my pijemy i świetnie sie bawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 Hello! Po pierwsze: to witam po dłuższej mojej nieobecności na 4UM.Po drugie: ze smutkiem muszę stwierdzić, że zlot jest w terminie jak przypada moja obrona ;) , więc sie nie pojawię :cry: ; no chyba, że jakiś cud się stanie i mi termin przesuną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 Te zjeby z południa to fajne chłopaki ;) 8) więc jak mi nic nie wypadnie to także obowiązkowo się pojawię :twisted: na tej "mało" zakrapianej imprezce ;) Trening już zaliczyłam, więc powinno byc dobrze... pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi